Specificitati criminologice in cazul abandonului de familie

Trimisa la data: 2010-08-30 Materia: Drept Pagini: 74 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Gabriel_Fi
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Specificitati criminologice in cazul abandonului de familie
Orice proces de dezorganizare a familiei, incepe cu tensiuni familiale, care se manifesta prin neintelegeri, discordii si chiar violente. Uneori, rezultatul acestei tensiuni familiale, conduce la divort, abandon, separatie in cadrul aceleasi familii. In calitate de factori de risc, necesari a fi cunoscuti pot fi: veniturile familiei, conditiile de trai, posibilitatile de asigurare a necesitatilor primare etc. Degradarea totala a standardului de viata al marii majoritati a familiilor, in special a celor cu copii numerosi, alunecarea lor spre saracie, sporirea diferentei sociale, extinderea somajului au drept consecinta dezintegrarea sistemului familial.

O modalitate de a completa veniturile familiei a devenit in prezent imigrarea temporara sau definitiva in tarile occidentale, unde munca constituie o posibilitate de castig mai ridicata decat in tara. Acest lucru duce la lasarea copiilor in grija bunicilor, rudelor, vecinilor sau chiar simplilor cunoscuti, ei fiind lipsiti de resurse, abandonati, aruncati in strada.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Specificitati criminologice in cazul abandonului de familie

Cuprins

Capitolul I Aspecte criminologice privind infractiunea de abandon de familie.........3

Capitolul al II-lea Elemente de drept comparat privind infractiunea de
abandon de familie.........13
Sectiunea 1 Infractiunea de abandon de familie in legislatia altor state...........13
Sectiunea 2 Locul infractiunii de abandon de familie in dreptul penal roman.......17

Capitolul al III-lea Aspecte generale privind infractiunile contra familiei.........23

Capitolul al IV-lea Analiza infractiunii de abandon de familie.....32

Capitolul al V-lea Aspecte legate de abandonul de familie rezolvate
in practica judiciara.........51

Bibliografie..........74
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Specificitati criminologice in cazul abandonului de familie". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.