Sportul de judo ca sport de autoaparare inteligenta

Trimisa la data: 2009-02-10
Materia: Educatie Fizica
Pagini: 80
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Viorel_F
Lucrare de licenta despre Sportul de judo ca sport de autoaparare inteligenta
Nu trebuie inteles faptul ca, in procesul instruirii sunt necesare sau eficiente numai acele procedee care aduc un numar mare de puncte, sau cele care duc la finalizarea prin IPPON, deoarece victoria in majoritatea cazurilor este rezultatul unor combinatii tehnico-tactice si ca atare, cunoasterea altora, considerate ca mai putin eficiente nu asigura intotdeauna sortii de aplicativitate si reusita in conditiile atat de diferite ale concursului.In scopul punerii in valoare a procedeelor eficace trebuiesc insusite o serie de actiuni inselatoare ce prezinta avantajul ca se executa un consum redus de energie.

Simularea unui procedeu si executarea altui procedeu reprezinta o actiune inlantuita ce se numeste combinatie.Combinatiile tactice pot fi concepute si invatate din vreme de judoka-ni.In conditiile bazate pe miscari inselatoare, toate actiunile premergatoare actiunii finale vor fi inselatoare, astfel ca nu necesita sa fie bine stapanite.Se creaza astfel posibilitatea insusirii unui numar mare de miscari inselatoare.
In toata aceasta miscare inlantuita, rolul fentei este deosebit, punandu-l pe adversar pe picior gresit, permitand executorului sa finalizeze procedeul pe care-l pregatea.Pentru ca eficienta fentei sa fie reala, ea trebuie executata destul de convingator si nu numai sa fie echilibrata.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Sportul de judo ca sport de autoaparare inteligenta

Lucrare de licenta despre Sportul de judo ca sport de autoaparare inteligenta
Cuprins

Introducere.......................................3

Capitolul I. Consideratii generale privind gradul de actualizare a problemei cercetate..........................................6

Capitolul II. Profilul feminin al judoka............................17

Capitolul III. Sportivele romance in intrecerile internationale...................................................22

Capitolul IV. Metode de cercetare................................34

Capitolul V. Concluzii si propuneri.................................74

Capitolul VI. Dictionar de termeni japonezi si traducerea lor in limba romana......................................................76

Bibliografie...................................................79

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Sportul de judo ca sport de autoaparare inteligenta". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.