Standardele internationale de contabilitate

Trimisa la data: 2010-11-04 Materia: Contabilitate Pagini: 249 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: DenisaSimona_Sf
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Standardele internationale de contabilitate
Metode de masurare a costurilor
Diverse metode de masurare a costurilor, cum sunt metoda costului standard, metoda de alocare a costurilor pe tip de activitate, metoda pretului cu amanuntul, sunt utilizate pentru raportari interne si pentru luarea deciziilor de catre conducere. Aceste metode pot fi folosie pentru raportari financiare oferind asigurari ca rezultatele obtinute in urma aplicarii lor aproximeaza costurile definite in conformitate cu SIC 2.

A. Metoda cost standard
La stabilirea costului stocului de produse realizate se iau in considerare nivelurile normale ale consumurilor de materiale, consumabile, manopera si utilizare eficienta a capacitatilor de productie. Aceste niveluri trebuie revizuite periodic si ajustate, daca este necesar, in functie de conditiile actuale.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Standardele internationale de contabilitate

Cuprins

Introducere.............3

I. Prezentarea situatiilor financiare.........8

II. Contabilitatea stocurilor.........14

III. Situatia fluxurilor de numerar.........53

IV. Profitul net sau pierderea neta a perioadei, erori fundamentale si modificari ale politicilor contabile ......57

V. Evenimente ulterioare datei bilantului.........80

VI. Imobilizari corporale............89

VII. Venituri din activitatii curente..........116

VIII. Contabilitatea subventiilor guvernamentale si prezentarea informatiilor referitoare la asistenta guvernamentala ........132

IX. Efectele variatiei cursului de schimb.......141

X. Costurile indatorarii .......151

XI. Rapotarea financiara in economii hiperinflationiste.......163

XII. Deprecierea activelor..........183

XIII. Active necorporale......200

XIV. Recunoastere si evaluare. Prezentare si descriere ......227

XV. Provizioane datorii si alte contingente..........236
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Standardele internationale de contabilitate". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.