Standingul financiar al unei societati comerciale

Trimisa la data: 2010-06-25
Materia: Finante-Banci
Pagini: 55
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexei_Gr
Lucrare de licenta despre Standingul financiar al unei societati comerciale
Rata stabilitatii financiare evidentiata in perioada analizata indica o valoare de 58.15% in anul 2005 ,in anul urmator a inregistrat o crestere, ajungand la 61.99%, iar in 2007 scazut din nou la 60.27%. Astfel, aceasta rata indica o pondere a surselor pe care le are societatea pentru o perioada mai mare de un an in totalul surselor de finantare acoperind in totalitate valoarea totala a activelor.

Rata autonomiei finaciare reflecta ponderea surselor proprii in finantarea mijloacelor economice ale firmei si inregistreaza valori diferite in functie de politica financiara a intreprinderii si rentabilitatea ei.In anul 2005 capitalul propriu al societatii reprezinta 28.34% din totalul pasive. Aceasta rata creste in anii urmatori la 33.7% in 2006 si scade la 31.16 % in 2007, aceasta datorita faptului ca societatea a optat pentru finantarea din surse imprumutate.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Standingul financiar al unei societati comerciale

Lucrare de licenta despre Standingul financiar al unei societati comerciale
Cuprins

Capitolul I Prezentare generala a lucrarii, importanta acesteia si aspecte teoretice care au stat la baza elaborarii lucrarii........3

Capitolul II Prezentarea societatii si analiza economico-financiara a acesteia................6
2.1 Istoricul societatii...............6
2.2 Descrierea afacerii curente........7
2.3 Sinteza situatiei financiare.......11
2.4. Calculul standingului financiar al societatii Tracomex.........24

Capitolul III Prezentatea investitiei si a solutiei de finantare......26
3.1 Descrierea investitiei.............26
3.2 Previzionarea activitatii de baza a societatii..........28
3.3 Prognoze financiare- Ipoteze de prognoza................31

Bibliografie................54



Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Standingul financiar al unei societati comerciale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.