Starea actuala si perspectivele serviciilor turistice de cazare

Trimisa la data: 2010-08-26
Materia: Economie
Pagini: 67
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Carmen_A
Lucrare de licenta despre Starea actuala si perspectivele serviciilor turistice de cazare
O alta definitie este data in "Mic dictionar enciclopedic", care este urmatoarea: "Turismul este o latura a sectorului tertiar al economiei, uncie activitatea prestata are ca scop organizarea calatoriilor de agrement, sau a deplasarilor persoanelor la diferite congrese si reuniuni, incluzand toate activitatile necesare satisfacerii trebuintelor de consum si servicii ale turistilor"

Cu deplin temei se poate vorbi astazi despre o adevarata industrie a turismului care, in linii mari, cuprinde activitatea intreprinderilor hoteliere si de alimentatie publica, activitatea firmelor care se ocupa cu transportul turistilor, precum si activitatea tuturor agentiilor si asociatiilor care au un obiect al activitatii lor pregatirea, promovarea prestatiilor de servicii turistice. De exemplu, sosirile anuale in lume pentru ianuarie 2001 au crescut cu 3%, fata de aceeasi luna a anului 2000. Actualmente numarul total de sosiri este de 698.3 milioane vizitatori, iar sosirile in turismul international pentru anii 1985 - 2002 sunt date in tabelul l de mai jos.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Starea actuala si perspectivele serviciilor turistice de cazare

Lucrare de licenta despre Starea actuala si perspectivele serviciilor turistice de cazare
Cuprins

Introducere.............7

Capitolul I. Industria hoteliera-element al activitatii turistice...............9
Sisteme de clasificare a unitatilor de primire turistica.........21
Importanta serviciilor turistice in activitatea intreprinderii hoteliere.................29

Capitolul II. Organizarea si exploatarea serviciilor turistice de cazare in unitatile hoteliere a municipiului Chisinau........31
Exploatarea departamentelor operationale in intreprinderile hoteliere.............31
Comercializarea serviciilor hoteliere in intreprinderile hoteliere....35
Gestiunea economica-financiara a activitatii hoteliere..........40

Capitolul III. Analiza activitatii Complexului Hotelier "Codru"......45
Caracteristica generala de activitate a C/H "Codru"........45
Complexul de servicii prestate in C/H "Codru...............47
Analiza structurii clientilor...............52

Concluzii si propuneri.................61

Bibliografia...........64

Anexe

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Starea actuala si perspectivele serviciilor turistice de cazare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.