Starea de bine si sanatatea ocupationala la locul de munca

Trimisa la data: 2010-09-28
Materia: Stiinte Politice
Pagini: 150
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexandra_Sa
Lucrare de licenta despre Starea de bine si sanatatea ocupationala la locul de munca
Sectorul de servicii cu clientii are o deosebita pondere in economia de azi. Clientul poate fi intern sau extern organizatiei. Profesiile care implica activitati de depasire a teritoriului organizatiei sunt: vanzari, asigurari, informatii cu publicul. Angajatii care se angajeaza in activitati de prezentare publica a organizatiei sunt nevoiti sa proceseze diferite tipuri de informatie si sa se ocupe de relatiile cu organizatiile celelalte. Munca in servicii a fost numita " un joc intre persoane"; pentru a avea succes in acest joc, angajatii trebuie sa interactioneze cu clientii, intelegand punctul lor de vedere, anticipandu-le nevoile si raspunzand adecvat acestor nevoi.

Serviciul cu clientul, indiferent daca este intern sau extern, se dovedeste a fi extrem de stresant pentru angajati. Presupune un grad inalt de burnout deoarece sunt nevoiti sa ofere servicii de inalta calitate pentru a-i multumi pe clienti (Singh, 1994). Factorii cheie, care contribuie la un nivel inalt de stres sunt: activitati non rutiniere, mentinerea unor relatii frecvente si de lunga durata cu indivizi din alte organizatii, adaptare la un mediu dinamic, complex, relationarea cu alte organizatii, lipsa unor mecanisme de screening cum ar fi asistenta de secretariat, evaluarea pe baza unor standarde de performanta precise.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Starea de bine si sanatatea ocupationala la locul de munca

Lucrare de licenta despre Starea de bine si sanatatea ocupationala la locul de munca
Cuprins

Capitolul I. Starea de bine si sanatatea ocupationala la locul de munca..............3

Capitolul II Stresul ocupational..................13

Capitolul III Conflictul munca - familie (cmf) si conflictul familie - munca....................76

Capitolul IV Problema femeilor in organizatii..............86

Capitolul V Hartuirea sexuala...............109

Capitolul VI Programe de sanatate organizationala................125

Bibliografie.............141Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Starea de bine si sanatatea ocupationala la locul de munca". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.