Starea de sanatate si randament in munca la o populatie tanara

Trimisa la data: 2010-01-22
Materia: Medicina
Pagini: 74
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Oana_P
Lucrare de licenta despre Starea de sanatate si randament in munca la o populatie tanara
Aprecierea starii de nutritie se bazeaza pe urmatoarele grupe de examinari: examenul somatolnetric, examenul clinic, examene de laborator si analiza morbiditatii in colectivitatea cercetata.Aprecierea starii de nutritie este o problema care sta in atentia unor importante organisme internationale, cum sunt FAO - OMS. Sub egida acestor foruri s-au intreprins studii ample in diferite regiuni ale lumii, in deosebi asupra malnutritiei si intre altele s-au analizat critic metodele de cercetare.In tara noastra Ministerul Sanatatii si Institutele de Igiena si Sanatate Publica, au elaborat numeroase instructiuni tehnice - metodologice cu scopul obtinerii de date pe baza unor criterii uniforme, acestea avand, astfel, si o valoare de comparatie.

S-au efectuat ample studii in diferite colectivitati asupra starii de nutritie ascorbica, tiaminica, niacinica, etc.In vederea obtinerii de date corecte asupra conditiilor de alimentatie este necesar sa se respecte cateva criterii:subiectii examinati nu trebuie sa prezinte boli care afecteaza starea de nutritie. In urma unui triaj medical prealabil sunt exclusi cei cu afectiuni digestive (ulcer gastro-duodenal, gastro-duodenite cronice, enterocolite cronice, insuficienta hepato-pancreatica, etc.) cu disfunctii metabolice (diabet, dezechilibru endocrin sau alte boli acute sau cronice), consumptive (boli infectioase acute, tuberculoza, neoplasme, etc);

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Starea de sanatate si randament in munca la o populatie tanara

Lucrare de licenta despre Starea de sanatate si randament in munca la o populatie tanara
Cuprins

Capitolul I. Starea de sanatate si rolul alimentatiei in determinarea ei..............................3

Capitolul II. Trebuinte calnice si nutritive ale omului............11

Capitolul III. Valoare nutritiva a alimentelor...................22

Capitolul IV. Capacitatea si randamentul in munca.................25

Capitolul V. Ipoteza de lucru......................................26

Capitolul VI Materiale si metode..................................28

Capitolul VII Rezultate si discutii................................36

Capitolul VIII. Concluzii............................67

Bibliografie....................................72

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Starea de sanatate si randament in munca la o populatie tanara". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.