Stategii de asigurare a vietii practicate intr-o oarecare tara

Trimisa la data: 2010-03-09 Materia: Drept Pagini: 82 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Gabriel_M
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Stategii de asigurare a vietii practicate intr-o oarecare tara
Unii specialisti considera ca relatiile de asigurare prezinta un sistem de relatii economice, care include totalitatea formelor si metodelor de constituire a unor fonduri de mijloace banesti cu destinatie speciala si de utilizare ale acesAZtor fonduri in scopul recuperarii daunelor cauzate de diverse evenimente aleatorii, precum si de ajutorare a cetatenilor in caz de producere a unor anumite evenimente in viata lor.

Imbunatatirea calitativa in evolutia asigurarilor de viata a fost in secolele al XVII-lea si XVIII-lei. Transformarile care se produc vizeaza direct si sfera asigurarilor proprietatii private, a celor de persoane, care sunt in conexiune strinsa cu interesele eco-nomice ale populatiei. Corelatia dintre contractele de asigurare de lunga durata si cele de scurta durata, combinatia conditiilor de asigurare de cumulare si de risc, nivelul dobanzilor bancare, care influenteaza plasarea rezervelor de asigurare a vietii, tendinta modificarii preturilor si intreprinderea unor actiuni antiinflationiste in perioada de tranzitie la economia de piata, inevitabil, devin obiectul politicii de asigurare.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Stategii de asigurare a vietii practicate intr-o oarecare tara

Lucrare de licenta despre Stategii de asigurare a vietii practicate intr-o oarecare tara
Cuprins

Introducere...............3

Capitolul I Esenta economica, evolutia si importanta asigurarilor de viata..............5
Aspecte teoretice privind conceptul, evolutia si esenta economica a asigurarilor de viata .............5
Notiuni de baza, functiile si clasificarea asigurarilor.......11
Rolul asigurarilor de viata in cadrul sistemului economic.........22

Capitolul II Tehnici de asigurare a vietii practicate in Republica Moldova..............29
Conditiile generale de asigurare a vietii............29
Riscurile in cadrul asigurarilor de viata............46
Modalitatile de calcul a primelor de asigurare............53

Capitolul III Perfectionarea sistemului de asigurari de viata........56
Modalitati de apreciere a eficientei asigurarilor de viata...........56
Problemele asigurarilor de viata in Republica Moldova si caile de solutionare a lor..............63

Incheiere.............79

Bibliografie..........81
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Stategii de asigurare a vietii practicate intr-o oarecare tara". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.