Stocurile de materii prime utilizand metoda inventarului permanent

Trimisa la data: 2010-04-28 Materia: Economie Pagini: 67 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Alexandra_S
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Stocurile de materii prime utilizand metoda inventarului permanent
Registrele de contabilitate sunt documente obligatorii in care unitatile patrimoniale inregistreaza periodic, cronologic si sistematic operatiile economico-financiare consemnate in documente justificative, care produc modificari in patrimoniul acestora.

Potrivit art.20, alineatul (1) din legea contabilitatii, principalele registre ce se folosesc in contabilitate sunt : registrul jurnal, registrul inventar si registrul "Cartea mare".Datele si informatiile proprii circuitului economic al patrimoniului sunt consemnate in cadrul documentelor contabile. Prin si pe baza acestor documente se formalizeaza in scris si organizeaza material procesele de culegere, prelucrare, stocare si transmitere a datelor.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Stocurile de materii prime utilizand metoda inventarului permanent

Cuprins

Argument...............3

Capitolul I Prezentarea societatii..............4
1.1.Scurt istoric...............4
1.2.Organigrama S.C. Euro Fashion Manufacturing S.R.L...........6
1.3. Sistemul de documente specific stocurilor............6

Capitolul II Cadrul conceptual..........22
2.1. Contabilitatea - arta inregistrarilor contabile...........22
2.2. Principii contabile.............23
2.3. Probleme de evaluare si gestiune a stocurilor..........31

Capitolul III Fundamentaru di delimitari teoretice privind stocurile..............42
3.1. Prezentarea informatiilor privind stocurile in situatiile.......42 financiare in viziunea reglementarilor Contabile armonizate cu directiva a IV a .............44
3.2. Confruntarea stocurilor.............44
3.3. Structura unui sistem de gestiune a stocurilor...........52
3.4.Studiu de caz la S.C. Euro Fashion Manufacturing S.R.L.........54

Bibliografie...................67
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Stocurile de materii prime utilizand metoda inventarului permanent". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.