Stocurile si caracterizarea organizatorico-economica ale acestora

Trimisa la data: 2010-09-23
Materia: Comert
Pagini: 112
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Olivia_C
Lucrare de licenta despre Stocurile si caracterizarea organizatorico-economica ale acestora
Compartimentul depozite este subordonat directorului comercial si participa la receptia produselor aprovizionate, pastreaza mijloacele de identificare a produselor din gestiune, nu elibereaza din magazie produse neconforme sau neidentificate, elibereaza produsele numai pe baza de bonuri de iesire, asigura evidenta produselor din depozit. Compartimentul aprovizionare, desfacere, control vanzare-cumparare este subordonat directorului comercial.

Seful compartimentului impreuna cu personalul din subordine asigura indeplinirea sarcinilor ce revin societatii cu privire la planificarea si realizarea aprovizionarii cu materii prime, materiale, piese de schimb, semifabricate, combustibil, precum si controlul vanzarilor si cumpararilor. Compartimentul personal-salarizare este subordonat directorului economic si are urmatoarele atributii si responsabilitati: "Dosarul personal" pentru fiecare angajat, organizeaza recrutarea, selectarea si promovarea personalului, organizeaza si actualizeaza sistemul de salarizare si statutul de functiuni pe baza organigramei aprobate, raspunde de intocmirea, completarea, pastrarea si evidenta cartilor de munca.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Stocurile si caracterizarea organizatorico-economica ale acestora

Cuprins

Capitolul I. Caracterizarea economico - organizatorica
a S.C. IMSAT S.A.......................................3
1.1 Prezentarea generala a SC IMSAT SA..............................3
1.2 Caracterizarea unitatii din punct de vedere organizatoric...............................................14
1.3. Caracterizarea S.C. IMSAT S.A. din
punct de vedere economic.........................................21
1.4. Caracterizarea S.C. IMSAT S.A. din
punct de vedere financiar.................................26

Capitolul II. Sistemul informational actual privind contabilitatea periodica.....................................28
2.1. Lucrari contabile lunare......................................28
2.2. Situatiile financiare anuale - prezentare generala -........................36

Capitolul III. Analiza stocurilor la S.C. IMSAT S.A............................................72

Caoitolul IV.
4.1. Gradul de inzestrare cu mijloace tehnice de calcul si utilizarea acestora in cadrul S.C. IMSAT S.A..............................83
4.2.Exemplu de utilizare a tehnicii moderne de calcul la S.C. IMSAT S.A.........................................83

Bibliografie...........................................110

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Stocurile si caracterizarea organizatorico-economica ale acestora". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.