Strategia de comunicare in afacerile internationale

Trimisa la data: 2009-01-20
Materia: Comunicare
Pagini: 100
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Lavinia_C
Lucrare de licenta despre Strategia de comunicare in afacerile internationale
Ne construim vietile in jurul rolurilor ce accentueaza comportamentul si competitiile astfel incat sa permita cunoasterea mai bine a subiectilor. Unii considera ca aprecierea de sine reprezinta inima conceptiei de spre sine deoarece este fundamentata pe propria valoare. Potrivit lui Murphy " individul se observa pe sine ca o cifra intr-un modul matematic reprezentat de grupul social " . Indivizii fara respect de sine sunt timizi, anxiosi in comunicare, in timp cei cu nivel inalt de self-extrem Sunt increzatori si completi in comunicare, fiind mai putin susceptibili de a fi influentati de mesaje exterioare.

Formarea conceptiei despre sine este un proces tranzitional de tipul "give and take" in care conceptia despre sine este influentata si influenteaza de conceptie si comunicare, fiind de asemenea rezultatul unei socializari continue. Conceptia despre sine este influentata de mediu, conditiile sociale si ceilalti indivizi cu care interactionam.
Conform lui Schein, individul este " un set de roluri sociale" si le folosim pentru a raspunde diferitelor situatii. Conform aceluiasi " Fiecare dintre noi invatam sa ne controlam diferitele tipuri de a fi pentru a servi diferitelor situatii pe care trebuie sa le intreprindem si pentru diferitele roluri" (familie versus serviciu ).Potrivit lui Schein, valorile noastre de baza, nevoile si personalitatile nu corespund intotdeauna cu rolurile sociale.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Strategia de comunicare in afacerile internationale

Lucrare de licenta despre Strategia de comunicare in afacerile internationale
Cuprins

Capitolul I. Procesul comunicarii...................................3
1.1. Procesul de comunicaremanageriala...............................3
1.2. Startegii de comunicare.......................................12
1.3. Impactul sistemelor informationale in comunicare.................16
1.4. Tipuri de comunicare.......................................26

Capitolul II. Nivele comunicationale.................................32
2.1 Comunicarea intrapersonala.................................32
2.2 Comunicarea interpersonala..................................41
2.3 Comunicarea de grup.....................................56
2.4 Comunicarea organizationala..................................72

Capitolul III. Comunicarea in marketing..........................78
3.1 Comunicraea si marketingul..................................78
3.2 Studiu de caz - Lupta posturilor TV romanesti..................88
3.3 Etapele procesului de pregatire a consumatorului..................95

Concluzii........................................97

Bibliografie.............................................99

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Strategia de comunicare in afacerile internationale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.