Strategia de dezvoltare a unei societati

Trimisa la data: 2009-06-12 Materia: Management Pagini: 44 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Stefania_S
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Strategia de dezvoltare a unei societati
Coordoneaza, indruma, urmareste si raspunde de activitatea pe calea ferata;Analizeaza, stabileste si propune directorului de exploatare masurile necesare pentru derularea in conditii normale a traficului feroviar de marfuri de import, export si tranzit;Intocmeste, evidentiaza si urmareste realizarile lunare de marfuri prezentate la transport in traficul feroviar de import, export si tranzit;Intocmeste telegramele de solicitare a acordului administratiei de cale ferata, privind coordonarea lunara si suplimentara a volumului de marfuri solicitate la transport in traficul feroviar local si international si le prezinta spre aprobare inginerului de exploatare;

Urmareste introducerea si anularea restrictiilor locale si internationale de trafic, aprobate de CFR Marfa si de celelalte administratii a cailor ferate straine;Intocmeste lunar situatia privind " Analiza activitatii vagoanelor incarcate la import / export" si o prezinta spre aprobare inginerului de exploatare;Urmareste permanent recuperarea taxelor de imobilizare a vagoanelor si intocmeste lunar " Nota privind situatia taxelor de imobilizare a vagoanelor ramase de incasat pe intreaga retea;
Trateaza in termen corespondenta repartizata si raspunde de corectitudinea intocmirii acesteia;
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Strategia de dezvoltare a unei societati

Cuprins

Capitolul I. Prezentarea societatii....................................3

Capitolul II. Resurse umane..................................5

Capitolul III. Marketing....................................9

Capitolul IV. Structura societatii.................................14

Capitolul V. Inzestrarea societatii..................................24

Capitolul VI. Tarifarea........................................25

Capitolul VII. Clienti. Piete de desfacere...........................37

Capitolul VIII. Societati concurente.................................38

Capitolul IX. Investitii................................39
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Strategia de dezvoltare a unei societati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.