Strategia de distributie in cadrul analizei activitatii de marketing la o societate

Trimisa la data: 2010-07-11
Materia: Marketing
Pagini: 55
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Florin_R
Lucrare de licenta despre Strategia de distributie in cadrul analizei activitatii de marketing la o societate
Punctul de pornire in proiectarea sistemului de distributie fizica este studierea a ceea ce cer clientii si a ceea ce ofera firmele concurente. Clientii sunt interesati de livrarea bunurilor la timp, de disponibilitatea furnizorilir de a le indeplini nevoile urgente, de manipularea atenta a marfurilor, de disponibilitatea furnizorilor de a-si recupera marfurile defecte si de a efectua repede reaprovizionarea, disponibilitatea furnizorilor de a stoca marfa pentru clienti, de a stabili termene si modalitati de plata avantajoase, de a acorda discount-uri.

Firma trebuie sa determine importanta relativa a serviciilor oferite.
Firma trebuie sa tina cont si de standardele serviciilor oferite de concurenti. Ea va dori sa ofere cel putin acelasi nivel de servicii ca si concurenta.Intermediarii desfacerii sunt intreprinderi independente, care intervin pe cont propriu in procesul de aprovizionare si mijlocesc serviciile intre intreprinzator si beneficiarul final.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Strategia de distributie in cadrul analizei activitatii de marketing la o societate

Cuprins

Capitolul I strategia de distribuire.........3
1.1Definirea conceptului de distributie ca serviciu........3
1.2Calitatea serviciilor.........7
1.3.Locul distributiei in mix-ul de marketing........7
1.4.Elemente care fac posibila derularea procesului de distributie....9
1.5.Distributia fizica.........12
1.6.Operationalizarea distributiei.........16

Capitolul II Analiza mediului intreprinderii SNP Petrom SA......30
2.1 Prezentarea SNP Petrom SA..........30
2.2 Clientii societatii si relatiile contractuale ale societatii cu clientii...........38
2.3 Monitorizare concurentei..............40
2.4 Analiza swot..........41

Capitolul III Analiza activitatii de marketing in cadrul SNP Petrom SA...........44
3.1 Activitatea de marketing.........44
3.2 Politicile de marketing..........45
3.3 Strategia de marketing........50Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Strategia de distributie in cadrul analizei activitatii de marketing la o societate". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.