Strategia de marketing in cadrul unei societati

Trimisa la data: 2010-07-25
Materia: Marketing
Pagini: 40
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Luminita_I
Lucrare de licenta despre Strategia de marketing in cadrul unei societati
In acest caz producatorul este fortat sa apeleze la un contractor extern pentru a satisface necesitatea imediata de productie. Chiar daca producatorul alege sa-si mareasca capacitatea propriei linii de productie aceasta marire a capacitatii nu se va materializa decat peste un timp, iar in perioada intre lansarea procesului de extindere si intrarea in functiune a noilor capacitati necesitatile de productie trebuiesc acoperite. Acest tip de cerere apare sporadic, este relativ imprevizibil si foarte des dispare odata cu intrarea in functiune ale capacitatilor extinse de productie.

In acest caz cererea cauzata de lipsa capacitatii de productie se transforma intr-o cerere potentiala care este mult mai dificil de satisfacut. Cererea cauzata de lipsa capacitatii de productie nu este foarte exigenta din punct de vedere a preturilor, producatorul fiind mult mai interesat de fidelizarea noii clientele decat de fixarea unei marje inalte de profit. Insa aceasta situatie nu trebuie folosita pentru a extrage un profit maxim intr-un timp scurt, deoarece producatorul care a fost victima unei politici predatoare de pret cel mai probabil nu va mai apela la serviciile furnizorului de profile lamenate dupa ce a scapat de penurie cauzata de insuficienta capacitatilor sale de productie.re Strategia de marketing in cadrul unei societati

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Strategia de marketing in cadrul unei societati

Cuprins

Capitolul I. Introducere.....................................4

Capitolul II. Scopul si specificul lucrarii.....................................6

Capitolul III. Analiza pietei.....................................14
III.1 Analiza pietei si a speficicului pietei produselor industriale.....................................14
III.2 Caracteristice ale pietei industriale.....................................17
III.3 Segmentarea pietei.....................................20

Capitolul VV. Modelul de business al AZI S.R.L......................................23
V.1 Descrierea modelului de business.....................................23
V.2 Orientarea catre nevoile clientului.....................................27
V.3 Asigurarea calitatii.....................................27
V.4 Diversificarea ofertei.....................................28


Capitolul VIII. Concluzii, recomandari.....................................34

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Strategia de marketing in cadrul unei societati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.