Strategia de marketing intr-o societate contemporana

Trimisa la data: 2010-08-21
Materia: Marketing
Pagini: 43
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Horia_S
Lucrare de licenta despre Strategia de marketing intr-o societate contemporana
Pentru majoritatea oamenilor, marketingul este sinonim cu metodele utilizate de organizatii pentru atragerea clientilor si convingerea lor sa cumpere produsele lor. Aceasta acceptiune nu este completa, deoarece marketingul ,, este o filosofie a afacerilor, care vede in satisfacerea cerintelor clientilor cheia succesului in afaceri si recomanda utilizarea practicilor manageriale care ajut in identificarea si rezolvarea cerintelor clientilor " .

In acceptiunea profesorului C. Florescu si a colaboratorilor acestuia, marketingul este definit ca " o conceptie moderna in orientarea intreprinderilor, concretizata intr-un ansamblu coerent de activitati practice, programate si organizate prin utilizarea unor metode si tehnici stiintifice. "

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Strategia de marketing intr-o societate contemporana

CuprinsIntroducere.........3

1. Locul si continutul strategiei de marketing in ansamblul politicii de marketing......5
2. Fundamentarea strategiilor de marketing.......11

3. Tipologia strategiilor de marketing..........17
3.1. Tipologia strategiilor de piata........18
3.2. Tipologia strategiilor de produs.......29
3.3. Tipologia strategiilor de pret.........32
3.4. Tipologia strategiilor distributiei.....35
3.5. Tipologia strategiilor promotionale......38

Bibliografie.......42

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Strategia de marketing intr-o societate contemporana". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.