Strategia emergenta si prescriptiva in afaceri

Trimisa la data: 2010-06-09
Materia: Economie
Pagini: 235
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexandra_O
Lucrare de licenta despre Strategia emergenta si prescriptiva in afaceri
Strategia este legata intotdeauna de intentiile care pun in miscare firma, elaborarea ei fiind necesara deoarece nu este indiferent incotro se indreapta si unde ajunge organizatia, iar daca ea nu actioneaza constient, nu va ajunge acolo unde doreste. Daca firma isi aloca eficient resursele si-si foloseste rational competentele, atunci si numai atunci isi poate modela corespunzator viitorul. Strategia reprezinta firul calauzitor al comportamentului firmei fata de concurenti, parteneri sau orice alt stakeholder (interesat, atins). Acest nou comportament strategic trebuie sa fie prospectiv, eficient si anticipativ.

Comportamentul strategic este un lant de actiuni rationale, in cadrul carora, prin evaluarea rezultatelor asteptate de la diferite actiuni, se decide despre ceea ce trebuie sa se faca in fiecare caz concret in parte. Comportamentul strategic ajuta firma sa-si determine un fir calauzitor pentru actiunile sale, pentru deciziile pe care trebuie sa le ia, sa aleaga intre alternativele care i se ofera si, in final, ii determina comportamentul pe termen lung.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Strategia emergenta si prescriptiva in afaceri

Cuprins

Capitolul I "Supravietuieste cel mai adaptat"(Darwin)...........3

Capitolul II Componentele strategiei............14

Capitolul III. Diagnosticul extern..............85

Capitolul IV. Diagnosticul organizational...........147

Capitolul V Marile optiuni strategice...............179


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Strategia emergenta si prescriptiva in afaceri". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.