Strategia pietei unei societati

Trimisa la data: 2009-10-31
Materia: Economie
Pagini: 144
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Paula_Go
Lucrare de licenta despre Strategia pietei unei societati
Moda auto trecatoare. Paradoxal, automobilul a fost nevoit sa se supuna noilor tendinte sociale care cer ca automobilul sa-si exprime o parte a personalitatii prin design (atat interior cat si exterior) succesul unui nou model pe piata depinzand in proportie crescatoare de la un an la altul de design-ul asumat. La ora actuala exista un constructor care isi datoreaza succesul comercial design-ului modelelor sale. Este vorba de constructorul francez Peugeot care a amorsat acest trend cu modelul 406 care a inregistrat cifre de vanzari consistente, recordul fiind stabilit cu modelul 206 care timp de mai bine de 5 ani a afisat cote de piata superioare si constante, o a doua lansare a acestui model fiind ocazionata de punerea in vanzare a variantei 206 CC (Coupe Cabriolet cu acoperis rigid).

Peugeot a dat o noua lovitura cu modelul 307 care a reusit performanta istorica de a detrona modelul Golf de la Vokswagen de pe primul loc al topului vanzarilor europene pe care se instalase cu mai bine de 15 ani in urma. Aceasta tendinta (de a investi masiv in dezvoltarea design-ului a fost urmata de marea majoritate a constructorilor, unii, cel putin , impingand-o practic la extrem cum ar fi constructorul nr. 1 francez, Renault. Acesta, pentru a compensa intr-o oarecare masura handicapul tehnologic fata de concurenta a mizat totul pe cartea unui design non-conformist ca sa nu spunem socant.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Strategia pietei unei societati

Cuprins

Capitolul I. Importanta marketing-ului in ocntextul actual al economiei globale....................................................4
1.1 Concept.................................................4
1.2 Influenta marketing-ului asupra pietei autoturismelor din Romania............................................8

Capitolul II. Politica de marketing..............................18
2.1 Rolul politicii de marketing..............................18
2.2 Strategia de piata......................................21
2.3 Mix-ul de marketing.....................................44

Capitolul III. Analiza politicilor de marketing intalnite pe pita aautoturismelor din Romania.......................................53
3.1 Politica de produs.....................................53
3.2 Politica de pret.................................60
3.3 Politica de promovare...............................66
3.4 Politica de distributie....................................79

Capitolul IV. Politici de marketing utilizate de compania ROMCAR MOTORS - Studiu de caz..........................................86
4.1 Prezentare S.C. Romcar S.R.L. - Reprezentant General Ford pentru Romania.......................................86
4.2 Politica de produs...................................90
4.3 Politica de pret.......................................99
4.4 Politica de distributie...................................102
4.5 Politica de promovare ....................................104
4.6 Perspective in ceea ce priveste politica de marketing la SC Romcar Motors SRL.......................................110

Bibliografie...........................................142

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Strategia pietei unei societati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.