Strategia remunerarii factorului de munca

Trimisa la data: 2010-02-25
Materia: Economie
Pagini: 68
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Aura_O
Lucrare de licenta despre Strategia remunerarii factorului de munca
Tinand cont de faptul ca Uniunea isi desfasoara activitatea intr-un domeniu care prin specificul sau, are un impact deosebit atat in plan social, cat si cultural, echipa de directori executivi actioneaza in directiile prioritare: obtinerea unei eficiente maxime in conditiile economiei existente si a surselor de finantare imprevizibile in domeniu, ridicarea catre standardele internationale prin construirea de noi edificii sociale, modernizarea celor existente, diversificarea activitatii si a serviciilor catre populatie, dezvoltarea relatiilor cu partenerii traditionali, precum si stabilirea de relatii cu noi parteneri pentru asigurarea locurilor de ingrijire stationara, gasirea de noi parteneri in vederea dezvoltarii si dotarii cu aparatura moderna in sprijinul ingrijirii batranilor.

Cererea in domeniu este enorm de mare si in continua crestere, dar si oferta inregistreaza aceeasi tendinta astfel ca este necesara o cunoastere larga a unitatilor noastre si a serviciilor oferite asistatilor.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Strategia remunerarii factorului de munca

Cuprins

Capitolul I. Prezentarea generala a Uniunii AMG Timisoara.........3

Capitolul II . Piata muncii...........15

Capitolul III. Salarizarea in Romania............30

Capitolul IV. Organizarea contabilitatii remunerarii personalului.....42

Capitolul V. Concluzii si propuneri...........64

Bibliografie.............67


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Strategia remunerarii factorului de munca". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.