Strategii bazate pe activitatile de relatii publice

Trimisa la data: 2010-04-02
Materia: Relatii Publice
Pagini: 73
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Florin_P
Lucrare de licenta despre Strategii bazate pe activitatile de relatii publice
Numarul mare de definitii sau numarul mare de elemente care sunt incluse in corpul definitiilor se datoreaza marii varietati a modurilor de intelegere (de catre practicieni si teoreticieni) a relatiilor publice. Acest lucru isi are explicatia in faptul ca activitatile de relatii publice se desfasoara in organizatii extrem de diverse, cunosc forme de lucru variate si implica obiective nu o data greu de conciliat.

Relatiile publice sunt practicate in (si pentru) institutii guvernamentale, dar si in/pentru organizatii non-guvernamentale, pentru firme care urmaresc profitul, dar si pentru asociatii civice sau ecologice, pentru institutii bancare, dar si pentru institutii educationale sau culturale s.a.m.d. Ele pot avea obiective diferite: de la persuadarea publicului in favoarea unei organizatii, pana la fortarea organizatiei sa isi schimbe atitudinea fata de public, de la sprijinirea functionarii democratice a unei societati, pana la promovarea intereselor unei firme sau personalitati erc. Specialistii in acest domeniu lucreaza fie in firme de consultanta autonome, fie in departamentele de profil ale guvernelor, intreprinderilor, asociatiilor, univeritatilor etc.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Strategii bazate pe activitatile de relatii publice

Cuprins

Introducere..........4

Capitolul I Relatii publice............6
1.1.Relatiile publice - cadru general..........6
1.2.Campaniile de relatii publice.........11
1.3.Comunicarea de criza...........16
1.4.Managementul crizelor..........21
1.5.Strategii ale comunicarii de criza........27
1.6.Relatia cu presa in situatii de criza.....32

Capitolul II Prezentarea firmei Forever Living Products......34
2.1.Scurt istoric..........34
2.2.Obiectul de activitate........35
2.3.Obiective..........35
2.4.Istoria companiei Forever Living Products........35
2.5.Organigrama Forever Living Products International...........38
2.6.De la planta la produs..........41
2.7.Avize...........42
2.8.Localizare...........43
2.9.Conceptul MLM........43
2.10.Planul de marketing Forever Living Products........46
2.11.Training-uri. Raliuri Forever Living.......47

Capitolul 3 - Campanie de relatii publice pentru ameliorarea imaginii organizatiei Forever Living in Constanta...........49
3.1.Tipul campaniei........49
3.2.Problema de solutionat........51
3.3.Publicurile tinta......52
3.4.Analiza situatiei......53
3.5.Strategia de actiune..........55
3.6.Obiectivele si operationalizarea acestora......56
3.7.Axa campaniei........57
3.8.Sloganul campaniei.........58
3.9.Stabilirea mesajelor.......58

Concluzii..........65

Bibliografie.......73

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Strategii bazate pe activitatile de relatii publice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.