Strategii de actiune aplicate pietei monetare in urma analizei fundamentale

Trimisa la data: 2010-07-18
Materia: Economie
Pagini: 99
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Denisa_O
Lucrare de licenta despre Strategii de actiune aplicate pietei monetare in urma analizei fundamentale
Aceasta piata serveste la absorbtia activelor care doresc sa ramana intr-o pozitie lichida, acestia avand in general posibilitatea de a retrage sau incasa fondurile aproape imediat. Una din motivatiile importante ale pietelor monetare este de a converti activele disponibile pe termene foarte scurte (24 de ore pana la o saptamana) in active pe termene mai mari (3 pana la 12 luni), necesara societatilor comerciale si industriale, guvernelor, autoritatilor locale. Acest proces de convertire poate continua, de data aceasta la nivelul pietelor monetare, deci a activelor disponibile pe termen scurt, la nivelul pietelor de capital, adica a capitalurilor disponibile pe termen mediu si lung.

Totusi, procesul de convertire la acest nivel (interpiete) nu poate fi considerat ca fiind frecvent si general, ci unul marginal si care nu de putine ori antreneaza fonduri speculative.Pietele monetare sunt extrem de sensibile in raport de diferentele existente pe plan international, de la o tara la alta, intre ratele dobanzilor la depozitele constituite pe anumite termene. Aceste diferente antreneaza frecvente deplasari de capitaluri de la o piata monetara la alta in cautarea unor plasamente avantajoase. In acest moment intervine piata valutara, care asigura conversia activelor din valute cu dobanzi mai scazute in valute cu dobanzi mai ridicate. Datorita acestei interdependente, specialistii considera ca pietele monetare functioneaza si ca piete valutare.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Strategii de actiune aplicate pietei monetare in urma analizei fundamentale

Cuprins

Introducere..............3

Capitolul I Structura pietei financiare...........5

Capitolul II Elemente de teoria speculatiei........18

Capitolul III Analiza fundamentala pe piata monetara........32

Capitolul IV Analiza tehnica...........42

Capitolul V Model de simulare si previziune a unui curs bursier.........89

Bibliografie............99

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Strategii de actiune aplicate pietei monetare in urma analizei fundamentale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.