Strategii de distributie in cadrul unei societati comerciale

Trimisa la data: 2010-11-06
Materia: Economie
Pagini: 67
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexandru_S
Lucrare de diseratie despre Strategii de distributie in cadrul unei societati comerciale
Adunarea Generala a Actionarilor este organul de conducere al societatii care decide asupra activitatii acesteia si asigura politica ei economica si financiara. Gestiunea societatii este controlata de actionari si de comisia de cenzori formata din trei membri care trebuie sa fie asociati (cu exceptia cenzorilor contabili) alesi de A.G.A.

Administratia societatii si cenzorii sunt alesi de catre A.G.A., restul personalului fiind angajat de catre Consiliul de Administratie sau de Directorul General. Nivelul salariilor pentru personalul societatii se stabileste pe categorii de functii si poate fi modificat de Consiliul de Administratie in functie de studii si de munca efectiv prestata cu respectarea limitei prevazuta de lege.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Strategii de distributie in cadrul unei societati comerciale

Cuprins

Introducere................4

1.Aspecte teoretice privind politicile si strategiile de distributie..............6

2.Prezentarea generala a S.C. APULUM S.A...............29
2.1.Scurt istoric................29
2.2.Aspecte generale.............30
2.2.1.Forma juridica.............30
2.2.2.Capital social.............31
2.2.3.Obiectul de activitate.....31
2.3.Mediul intern..............34
2.3.1 Dotarea tehnica si tehnologica............34
2.3.2 Conducerea si personalul...........35
2.3.3 Analiza SWOT.............37
2.3.4 Rezultatele economico-financiare..........37
2.4.Mediul extern...............38
2.4.1 Piata, concurenta.........38
2.4.2 Furnizorii............42
2.4.3 Clientii..............45

3.Politici si strategii de distributie aplicate de S.C. APULUM S.A...............49

4.Concluzii si propuneri.........62

Bibliografie...............67

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Strategii de distributie in cadrul unei societati comerciale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.