Strategii de imbunatire si folosire a unei pajisti din zona premontana

Trimisa la data: 2010-07-05
Materia: Agronomie
Pagini: 61
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Adriana_T
Lucrare de licenta despre Strategii de imbunatire si folosire a unei pajisti din zona premontana
O importanta sursa de furaje o constituie cele peste 4,98 milioane hectare de pajisti pentru care sunt necesare o serie de masuri care sa duca la cresterea considerabila a productiei in urmatorii ani. Suprafata destinata culturilor folosite exclusiv pentru furaj reprezinta aproape 39% din suprafata agricola.Bacteriile din nodozitatile leguminoaselor contribuie, de asemenea, la ridicarea fertilitatii solului prin fixarea azotului atmosferic si depozitarea lui in sol.

Din intreaga suprafata destinata productiei furajelor, mai mult de 70% este reprezentata de pajisti permanente, iar mai putin de 30% este cultivata cu plante furajere.Infiintarea de pajisti temporare in locul unor pajisti permanente degradate constituie, ca si in cazul infiintarii lor pe terenuri arabile, una din cele mai importante masuri in procesul de imbunatatire a bazei furajere.Pajistile cultivate cu soiuri si specii valoroase de graminee si leguminoase perene, pot si trebuie sa contribuie la obtinerea unor furaje cantitativ si calitativ la un pret de cost scazut.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Strategii de imbunatire si folosire a unei pajisti din zona premontana

Lucrare de licenta despre Strategii de imbunatire si folosire a unei pajisti din zona premontana
Cuprins

Capitolul I Introducere...............3

Capitolul II Caracterizarea cadrului natural............8

Capitolul III Masuri de imbunatatire a pajistilor.......16

Capitolul IV Organizarea pasunatului rational...........48

Concluzii............57

Bibliografie.........60

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Strategii de imbunatire si folosire a unei pajisti din zona premontana". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.