Strategii de marketing in cadrul unei societati

Trimisa la data: 2010-01-23
Materia: Marketing
Pagini: 48
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Oreste_A
Lucrare de licenta despre Strategii de marketing in cadrul unei societati
Compania si-a castigat de la aparitia pe piata renumele unui partener puternic fiind preocupata in permanenta sa ofere servicii de calitate clientilor si partenerilor. Touring Eurolines ofera diferite optiuni ,una dintre ele fiind Eurolines Pass , pasaportul tau prin Europa, permitandu-ti sa te bucuri de un numar nelimitat de calatorii intre 35 de orase europene timp de 15, 30 sau 40 de zile. Este modalitatea perfecta de a explora Europa la pas: iti poti planifica de la inceput itinerariul sau ti-l poti crea din mers, calatorind cand si unde vrei si poposind atat cat doresti in locurile pe care le indragesti.

Prin reteaua sa de distributie, deservita de un personal deosebit din punct de vedere profesional, grupul Eurolines reuseste sa integreze toate serviciile firmelor sale si sa le ofere clientilor din toata tara.
Echipa noastra formata din peste 500 oameni este cel mai important activ detinut de Eurolines, permanent instruiti si care pun accentul pe calitate si profesionalism. Calatorii din Romania au acum posibilitatea de a se deplasa cu autocarul alegand din cele peste 400 de destinatii care acopera tot continentul, in conditii de transport optime si la cele mai bune tarife. Biletele de calatorie Eurolines Romania sunt recunoscute in toata reteaua de transport Eurolines .

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Strategii de marketing in cadrul unei societati

Cuprins

Introducere................................3

Capitolul I. Strategii de marketing - delimitari conceptuale........................................5

Capitolul II. Prezentarea companiei International Touring Eurolines.....................................10

Capitolul III. Principalii concurenti si avantajul concurential privind serviciile oferite......................................15

Capitolul IV. Strategii de marketing..............................17
4.1. Strategia de produs - servicii...................................17
4.2. Strategia de pret - tarife...........................24
4.3. Strategia de distributie - agentii Eurolines.......................29
4.4. Strategia de promovare...........................................33
4.5. Marketing intern............................................40

Capitolul V. Concluzii.............................................44

Biblografie.............................................47

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Strategii de marketing in cadrul unei societati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.