Strategii de marketing in turism - studiu de caz - Parc Aventura Brasov

Trimisa la data: 2015-07-12
Materia: Marketing
Pagini: 69
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: petrobv
Lucrare de licenta despre Strategii de marketing in turism - studiu de caz - Parc Aventura Brasov
Noua filisofie a abordarii activitatii de afaceri este reflectata de ceea ce se numeste "conceptul de marketing". El a fost fundamentat in 1957 de catre John B. Mc. Kitterick - presedintele companiei General Electric - care, la o sedinta a Asociatiei Americane de Marketing, a afirmat: conceptul de marketing este filozofia orientarii catre consumator, care implica actiuni integrate si coordinate precum si atingerea unui anumit scop.

Reprezentand un mod de gandire si de actiune in sfera pietei, marketingul realizeaza o actiune sistemica a fluxului de activitati ce leaga productia de consum, constituind - mai mult decat un arsenal de metode si tehnici specifice - domeniul unei stiinte tinere in campul teoriei conducerii stiintifice a fenomenelor si proceselor economico-sociale. Termenul de marketing este de origine anglo-saxona (reprezentand participiul prezent al verbului "to market", care are semnificatia de a cumpara si a vinde, de a desfasura tranzactii de piata). Originile sale sunt localizate, la inceputul secolului al XX-lea, in Statele Unite ale Americii: in 1902, in Buletinul Universitatii Michigan, in introducerea unui curs universitar privind distributia produselor se folosea expresia "diferite metode de marketing al bunurilor". Treptat, acest termen s-a internationalizat.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Strategii de marketing in turism - studiu de caz - Parc Aventura Brasov

Cuprins

Introducere........................5

Capitolul I. Aspecte conceptuale si metodologice privind marketingul si strategiile de marketing...........................6
1.1. Marketing - marketing turistic - delimitari conceptuale...........................6
1.2. Strategii de marketing.........................10
1.3. Mixul de marketing si strategiile componentelor lui.................................12

Capitolul II. Prezentarea generala a societatii comerciale Monkey business aventura parc - Parc Aventura......................18
2.1. Domeniu de activitate, scurt istoric si scopul societatii.............................18
2.2. Gama de produse/servicii ale firmei..........................20
2.3. Structura organizatorica si persinalul societatii...............................22
2.4. Mediul extern al firmei - Clienti, furnizori si concurenta..................................25
2.5. Analiza mediului intern si extern al firmei - analiza S.W.O.T................................28

Capitolul III. Analiza strategiilor de marketing adoptate de Parc Aventura Brasov.............................31
3.1. Strategiile mix-ului de marketing turistic...................31
3.2. Strategii de piata.................................54

Capitolul IV. Concluzii si propuneri.................................63
4.1. Concluzii...................................63
4.2. Propuneri..............................................66

Bibliografie generala................................68

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Strategii de marketing in turism - studiu de caz - Parc Aventura Brasov". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.