Strategii de produs la Allianz Tiriac Brasov

Trimisa la data: 2010-02-10
Materia: Marketing
Pagini: 54
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: yone
Lucrare de licenta despre Strategii de produs la Allianz Tiriac Brasov
Produsul global are la la baza interactiunea diferitelor component si efectul lor final, utilitatea perceputa de consumator. El reflecta, in primul rând, ansamblul activitatilor prin care se creeaza utilitate si deci, caracterul de proces de sistem al serviciilor.

Acest tip de produs, genereaza o serie de produse unitare, cum ar fi: produsul de baza (care reprezinta rezultatul activitatilor generatoare de utilitati destinate satisfacerii nevoii care sta la baza comportamentului manifestat), produse auxiliare (sunt generate de activitati fara de care produsul de baza nu este posibil sau calitatea sa este afectata considerabil), produse suplimentare (confera un plus de utilitate serviciului de baza si in masura in care sunt oferite in cadrul aceluiasi pret, reprezinta un important element de diferentiere in raport cu concurentii), si produse potentiale (sunt generate de activitati care asigura un grad inalt de personalizare a serviciilor si de individualizare a unei firme), fiecare reprezentând o componenta a produsului global.

O astfel de structura a produsului global prezinta importanta deosebita deoarece sta la baza caracteristicilor fundamentale. Acestea reflecta dimensiunile corporale ale produsului fiind exprimate de: complexitate si diversitate, calitate si productivitate, standardizare si personalizare, marca.

Dintre componentele clasice, in cadrul produsului global sunt incluse totodata, comunicatiile si imaginea. Produsele partiale sunt constituite dintr-o serie de elemente tangibile care prin rolul jucat in creearea si livrarea serviciilor apar in calitate de elemente corporale. Ele asigura conditiile necesare prestatiei si sunt reprezentate de facilitatile fizice (ambianta, echipamente) personalul in contact si clientul participant la realizarea acestuia. Prin combinarea judicioasa a acestor elemente si prin indeplinirea functiilor lor se asigura creearea si livrarea produsului global.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Strategii de produs la Allianz Tiriac Brasov

Lucrare de licenta despre Strategii de produs la Allianz Tiriac Brasov
Cuprins

Introducere.......................................1
Capitolul I Politica de produs – componenta a mix-ului de marketing in domeniul serviciilor.............................2
1.1.Politica produsului global...................4
1.2. Politicile produselor partiale..............9

Capitolul II Prezentarea S.C. Allianz Tiriac Asigurari Sucursala Brasov.......................13
2.2. Descrierea sucursalei din Brasov...........14
2.3.Politica de produs..........................16
2.4. Modalitati de plata........................21

Capitolul III Studiu de caz : Cercetare de marketing legata de opiniile, atitudinile si comportamentele brasovenilor cu privire la produsele oferite de Allianz Tiriac Asigurari Brasov.......23
3.1.Stabilirea temei de cercetat................24
3.2.Ipotezele cercetarii........................24
3.2.1.Ipotezele generale ale cercetarii.........24
3.2.2.Ipotezele statistice ale cercetarii.......24
3.3. Obiectivele cercetarii.....................25
3.4. Realizarea chestionarului..................26
3.5. Tipuri de scale folosite...................26
3.6. Ordinea de aranjare si legatura intre intrebari.............26
3.7. Pretestarea chestionarului.................26
3.8. Esantionarea...............................27
3.8.1. Stabilirea populatiei cercetare.........27
3.8.2. Stabilirea marimii esantionului.........27
3.8.3. Alegerea tipului de esantionare.........28

Capitolul IV Concluzii si propuneri.............50

Bibliografie.....................53

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Strategii de produs la Allianz Tiriac Brasov". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.