Strategii de proiectare a unor unitati agricole de mica capacitate

Trimisa la data: 2010-08-29
Materia: Agronomie
Pagini: 62
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Adrian_Ba
Lucrare de licenta despre Strategii de proiectare a unor unitati agricole de mica capacitate
Un tinut mic, doar 2 % din suprafata tarii, de forma aproape patrata, detine doua unitati biogeografice distincte: stepa Baraganului si un areal de lunca-balta Brailei, la care se mai adauga luncile: Siretului, Buzaului si Calmatuiului.

Acesta este arealul in care consider ca se simte nevoia infiintarii unor ferme agroturistice pentru a putea valorifica sursele naturale-soluri de calitate, prezenta apelor in zona(Dunarea, Calmatuiul), teren plan, forta de munca in circuit agricol, dar toate aceste resurse pot fi pot fi valorificate la fel de bine si din punct de vedere turistic, aspect care a cam fost neglijat in zona de Sud-Est a tarii. Pentru multi, peisajul pare monoton, o intindere de campie cu plante de cultura si sate rasfirate, pe marginea soselei. Ici-colo, ochiuri de apa sarate si salmastre, depresiuni de tasare in care s-a adunat apa aduc culoare si farmec netezimii campiei Brailei.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Strategii de proiectare a unor unitati agricole de mica capacitate

Lucrare de licenta despre Strategii de proiectare a unor unitati agricole de mica capacitate

Cuprins

Introducere.............3

Capitolul I Necesitatea infiintarii unitatii agricole cu activitate pentru obtinerea productiei vegetala si animala si cu activitate turistica.............5

Capitolul II Prezentarea zonei din punct de vedere geografic si climatic...............8

Capitolul II. Unitatea proiectata.............30

Capitolul IV. Casa de locuit..................40

Capitolul V. Aspecte generale privind eficienta economica ........49

Capitolul VI. Concluzii si recomandari.........59

Bibliografie ................59

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Strategii de proiectare a unor unitati agricole de mica capacitate". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.