Strategii generale privind tratamentul balnear

Trimisa la data: 2010-04-02
Materia: Turism
Pagini: 100
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristi_C
Lucrare de licenta despre Strategii generale privind tratamentul balnear
In numar de 20, vilele sunt unitati de cazare turistica de capacitate mai redusa, care functioneaza in cladiri independente, cu o arhitectura specifica, fiind raspandite in intreaga statiune, dar momentan ele sunt scoase din functiune.Hotelurile beneficiaza de o asezare privilegiata, apropierea acestora de parc le confera turistilor un cadru agreabil si relaxant.Receptiile hotelurilor sunt luminoase si spatioase, functionand 24 de ore din 24, cu un personal amabil si primitor, cu o tinuta reglementara, corespunzatoare, calificat profesional.

Tinand cont de faptul ca majoritatea turistilor o constituie persoanele de varsta a treia si cele cu handicap locomotor, prezenta lifturilor face mai usor accesul la camere.Numarul persoanelor angajate in aceste unitati de cazare se ridica la 50 de persoane, toate avand un anumit nivel de calificare profesionala.In aceste hoteluri se utilizeaza un sistem informational si de rezervari modern, gestiune computerizata, forta promotionala si adaptare la clientela internationala, mai ales prin standardizarea elementelor de confort la nivelul cerintelor internationale.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Strategii generale privind tratamentul balnear

Cuprins


Capitolul I. Aspecte generale privind S.C. Tratament Balnear Buzias S.A. in prezent..........3

Capitolul II. Analiza vanzarilor. Indicatori de performanta.......12

Capitolul III. Clientii actuali si potentiali.........27

Capitolul IV. Concurenta.........30

Capitolul V. Furnizorii..........39

Capitolul VI. Analiza SWOT.......62

Capitolul VII. Obiective de marketing privind S.C.Tratament Balnear Buzias S.A.............69

Capitolul VIII. Strategii de marketing.........72

Capitolul IX. Distributia, comunicarea si managementul financiar......79

Capitolul X. Concluzii.............94

Bibliografie..............99

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Strategii generale privind tratamentul balnear". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.