Strategii pe piata de capital

Trimisa la data: 2010-05-31
Materia: Economie
Pagini: 143
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gina_S
Lucrare de licenta despre Strategii pe piata de capital
Toti cumparatorii si vanzatorii care nu isi inchid pozitiile sunt considerati cumparatori si vanAZzatori in curs de compensatie si sunt obligati sa constituie un depozit. Aceasta este, de altfel, proAZcedura care asigura securitatea si lichiditatea pietei.In caz de neconstituire a depozitului (de neplata a apelului in marja) contul va fi soldat imediat si operatorul in cauza va fi exclus definitiv de pe piata.

De asemenea, in cazul in care la predarea efectiva a titlurilor un vanzator nu se executa, este pasibil de o penalitate foarte importanta. Pe pietele "forward", securitatea sistemului se bazeaza pe incredere. Asadar, inainte de a se angaja un contract la termen, "contrapartida" clienAZtului va proceda la o analiza detaliata a solvabilitatii sale, in timp ce pe pietele organizate oricine se poate angaja de o maniera anonima. Se poate spune, deci, ca pietele organizate sunt mult mai omogene, mai lichide, cu preturi mai competitive, dar utilizarea lor este mai putin flexibila decat cea oferita de pietele nestandardizate.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Strategii pe piata de capital

Cuprins


Capitolul I Pietele la termen.Prezentare generala......3

Capitolul II Contracte pe optiuni.......13

Capitolul III Optiunile pe titluri primare si valute........60

Capitolul IV Studiu de caz: bursa monetar financiara si de marfuri Sibiu.........113

Capitolul V Concluzii .......135

Bibliografie.............143

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Strategii pe piata de capital". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.