Strategii si politici adoptate in managementul intreprinderilor

Trimisa la data: 2010-04-28
Materia: Management
Pagini: 61
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Corina_St
Lucrare de licenta despre Strategii si politici adoptate in managementul intreprinderilor
Turistul este un client pretentios. In plus, cererea lui este motivata divers si se schimba in pas cu transformarile la nivelul societatii umane.Societatea turistica ii pune la dispozitie tot atatea oferte turistice, cate motivatii dominante exista, venind astfel in intampinarea cererii turistice, prin: oferta turismului de vacanta, oferta turismului cultural, oferta turismului de afaceri si oferta turismului de sanatate.

Fiecare componenta a ofertei turistice creeaza o piata turistica individualizata prin potentialul uman, material si natural pe care il implica si a carui dezvoltare este in corelare cu dezvoltarea economica a tarii careia ii apartine.Oferta turistica, in ansamblu, este alimentata de productia turistica prin produse turistice specifice fiecarei componente a ofertei turistice. Aceste produse, variate si elaborate, implica un caracter eterogen si complex organizarii productiei turistice.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Strategii si politici adoptate in managementul intreprinderilor

Cuprins


Capitolul I. Industria hoteliera..........3
1.1. Industria hoteliera- definire si caracteristici.........3
1.2. Rolul industriei hoteliere...........7
1.3. Concepte utilizate in industria hoteliera...........8

Capitol II. Managementul intreprinderii hoteliere........9
2.1.Hotelul ca unitate de servicii.........9
2.2.Conceptul de hotel si formele intreprinderilor hoteliere......9
2.3. Structura unui intreprinderi hoteliere............9

Capitol III. Departamentul de receptie..........29

Bibliografie...........60

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Strategii si politici adoptate in managementul intreprinderilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.