Strategiile de distributie a marfurilor

Trimisa la data: 2009-09-05
Materia: Comert
Pagini: 89
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Oreste_Pa
Lucrare de licenta despre Strategiile de distributie a marfurilor
Problema decizionala referitoare la distributia marfurilor prezinta particularitati esentiale in ceea ce priveste numarul, continutul variantelor si criteriile de selectie la nivelul verigilor implicate in lantul distributiei: producator, comerciant en-grosist, comerciant detailist. Fiecare dintre aceste verigi mentionate are o anumita independenta in fundamentarea alternativelor, dar si o anumita dependenta de celelalte verigi si de conditiile economice generale la un moment dat.Rezultatele obtinute depind de identificarea corecta si completa a factorilor de influenta, a variantelor de actiune posibile, stabilirea si fundamentarea corecta a criteriilor de selectie.

Complexitatea activitatii de distributie si rolul deosebit de important pe care il are in etapa finala a realizarii obiectivelor producatorului impun identificarea si analiza detaliata a tuturor factorilor care determina solutiile alternative posibile.Principalii factori care influenteaza variabilele de distributie si criteriile care stau la baza selectarii acestora sunt: particularitatile clientului, caracteristicile intermediarilor, natura produselor, volumul productiei, aria pietei.Clientela unui producator prezinta numeroase particularitati care trebuie identificate luand in considerare atat clientii efectivi cat si pe cei potentiali.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Strategiile de distributie a marfurilor

Lucrare de licenta despre Strategiile de distributie a marfurilor
Cuprins

Capitolul I. Distributia comerciala a marfurilor.....................3

Capitolul II. Stabilirea obiectivelor strategiei de distributie........................................31

Capitolul III. Obiectul de activitate, organizarea si evolutia la SC "LACTIS" SA Iasi........................................46

Capitolul IV. Eficienta economica a distributiei marfurilor la SC "LACTIS" SA.............................................74

Capitolul V. Mijloace si cai de crestere a eficientei economice a distributiei marfurilor la SC "LACTIS" SA...........................85

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Strategiile de distributie a marfurilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.