Strategiile de promovare

Trimisa la data: 2010-07-23
Materia: Economie
Pagini: 112
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gina_T
Lucrare de licenta despre Strategiile de promovare
Emitatorul mesajului este marketerul care are de vandut un produs catre o piata tinta specifica. Mesajul transmis trebuie sa reflecte nevoile si dorintele pietei tinta cu toate acestea, perceptia marketerului despre nevoile pietei si nevoile actuale ale pietei nu coincid. Acestea se intampla atunci cand marketerul se sprijina mai mult pe criterii de referinta proprii si nu pe cercetare efectiva.

Daca un produs se vinde foarte bine pe o piata, aceasta nu inseamna ca produsul respectiv se va vinde la fel de bine si pe alta piata. Daca nevoile de baza pe o anumita piata sunt incorect definite, comunicarea nu se mai realizeaza chiar daca pasii urmatori sunt realizati corect. Procesul de codificare poate crea probleme chiar si pentru un mesaj corect. Mesajul poate fi simbolizat incorect daca nu se tine seama de particularitatile culturale ale fiecarui popor.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Strategiile de promovare

Cuprins


Introducere..........3

Capitolul I Continutul sistemului de comunicare.........4

Capitolul II Prezentarea generala a companiei..........35

Capitolul III Strategia mijloacelor de comunicare.......88

Capitolul IV Elaborarea planului de comunicare promotionala.....102

Concluzii........109

Bibliografie.........111

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Strategiile de promovare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.