Strategiile de relansare a turismului international in Romania

Trimisa la data: 2010-07-20
Materia: Turism
Pagini: 103
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Tudor_H
Lucrare de licenta despre Strategiile de relansare a turismului international in Romania
Oricare ar fi definitia, si oricare originile, strategia si planificarea strategica a devenit o realitate a zilelor noastre. Popularitatea de care se bucura planificarea strategica in prezent, atat in tarile dezvoltate cat si in tarile aflate in tranzitie spre sistemul global al economiilor de piata, este evidenta. Planificarea strategica, reprezentand o activitate de tip bugetar in deceniul sase al secolului 20, s-a raspandit rapid, devenind o metoda de management solid ancorata in realitatile unui numar mare de firme, spre mijlocul anilor '70.

In prezent planificarea strategica a devenit una din uneltele de lucru a oricarui manager, indiferent de domeniul in care ativeaza.Sarcinile planificarii strategice sunt acelea ale pregatirii actiunilor vitale ale firmei/organizatiei, adica cele care vizeaza viitorul pe o perioada indelungata de timp, anticipand consecintele durabile pe care acesta le poate avea. Planificarea strategica face dovada unei remarcabile capacitati de adaptare si de rezistenta, in conditiile unui mediu schimbator si partial necunoscut.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Strategiile de relansare a turismului international in Romania

Lucrare de licenta despre Strategiile de relansare a turismului international in Romania
Cuprins

Capitolul I. Turismul international - parametri economici si starea de fapt...............................................3
1.1. Cateva evolutii ale turismului in perioada 1950 - 2004......................................5
1.2. Premisele dezvoltarii turismului in Romania......................................10
1.3. Perceptia ofertei turistice romanesti pe pietele externe..................................14

Capitolul II. Strategia si politicile dezvoltarii turismului romanesc.................................................18
2.1. Turismul international al Romaniei - dezechilibre si contradictii......................................20
2.2. Cadrul legislativ si programe de dezvolatre turistica..................................................23
2.3. Obiectivele strategice ale programelor de dezvoltare turistica.................................................28
2.4. Obiectivele strategice ale programelor la nivelul regiunilor de dezvolare....................................34
2.5 Programe de dezvoltare turistica la nivelul anului 2003......................37

Capitolul III. Obiective si actiuni privind dezvoltarea turismului romanesc, la orizontul anului 2008....................................40
3.1. Politici guvernamentale pentru 2005-2008...............................40
3.2. Programe prioritare si programe speciale.....................43

Bibliografie...........................................101

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Strategiile de relansare a turismului international in Romania". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.