Strategiile de stabilire a pretului din cadrul politicii de pret

Trimisa la data: 2010-07-04
Materia: Economie
Pagini: 91
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Florin_T
Lucrare de licenta despre Strategiile de stabilire a pretului din cadrul politicii de pret
Nici un client nu cumpara produse si servicii, el cumpara utilitate, solutii oferite de produsele sau serviciile respective pentru problemele pe care le are. Specialistii in marketing trebuie sa aiba in vedere nu atat ceea ce se produce sau se furnizeaza ci, mai degraba, beneficiile, satisfactia si solutiile de rezolvare a problemelor clientului, pe care produsele si serviciile le pot asigura.Ceea ce crede firma ca produce are mai putina importanta.

Decisiv ramane ceea ce crede clientul ca poate sa cumpere de la firma respectiva, ceea ce considera el ca are valoare.Pentru ca marketingul sa fie eficace, trebuie ca un asemenea adevar capital sa fie promovat, ca filozofie si mod de gandire, la toate nivelele organizatiei economice. Nici cea mai inalta calificare in domenii atat de specializate precum publicitatea, stabilirea preturilor sau cercetarea de piata nu poate compensa deficientele in stapanirea conceptului de marketing.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Strategiile de stabilire a pretului din cadrul politicii de pret

Cuprins


Prezentare generala...........3

Capitolul I. Pretul in conceptual de marketing.......5

Capitolul II. Metode de calcul a pretului.......27

Capitolul III. Strategii de stabilire a pretului.......38

Capitolul IV. Prezentarea generala a firmei S.C. CISAM S.A..........56

Capitolul V. Politica de pret la S.C. CISAM S.A.........64

Capitolul VI. Concluzii si propuneri.........85

Referinte bibliografice.......90Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Strategiile de stabilire a pretului din cadrul politicii de pret". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.