Strategiile investitionale practicate in economia de tranzitie

Trimisa la data: 2010-05-24
Materia: Economie
Pagini: 500
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Eduard_P
Lucrare de licenta despre Strategiile investitionale practicate in economia de tranzitie
Negocierea directa in vederea atribuirii contractului aferent realizarii investitiilor, inseamna in fapt fie negocierea competitiva cu mai multi executanti, fie negocierea cu un singur executant. Exista in acest sens cateva motivatii intre care:investitiile respective sunt de natura celor pentru care executantul are drepturi exclusive (lucrari de telefonie, cai ferate lucrari artistice etc.);investitia presupune achizitii de elemente aditionale care se pot procura exclusiv de la executantul lucrarii de investitii;la doua licitatii anterioare organizate s-a prezentat un singur contractant cu o oferta corespunzatoare;

Investitiile avand continut specific se incadreaza in profilul unei regii sau acestea se realizeaza in regie, cu forte proprii;investitia se realizeaza de catre entitati care functioneaza cu capital autonomizat, ca societate comerciala ori cu capital privat, fara a se face apel la fonduri publice.Cerere de oferte de pret in care caz autoritatea contractanta solicita oferte de pret de la cel putin 3, dar nu mai putin de 2 executanti de lucrari, furnizori sau prestatori.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Strategiile investitionale practicate in economia de tranzitie

Cuprins


Capitolul I investitiile in economia romaniei contemporane..........3

Capitolul II Optiuni si strategii investitionale............21

Capitolul III Documentatia tehnico-economica a investitiilor in coordonatele tranzitiei.............61

Capitolul IV Organizarea si managementul procesului investitional .............82

Capitolul V bazele teoretico-metodologice ale eficientei economice a investitiilor...........130

Capitolul VI Fundamente social-economice ale investitiilor..........162

Capitolul VII indicatori statistici de evaluare si analiza a eficientei economice a investitiilor.........192

Capitolul VIII indicatorii dinamici de evaluare si analiza a eficientei economice a investitiilor...........256

Capitolul IX decizia de investitii si dezinvestitii...........334

Capitolul X Mecanismul si tehnica finantarii investitiilor......364

Capitolul XI Mecanismul investitiilor financiare..........404

Capitolul XII mecanismul investitiilor realizate cu capital strain in Romania...........428

Bibliografie...........496

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Strategiile investitionale practicate in economia de tranzitie". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.