Strategiile si politicile de marketing

Trimisa la data: 2010-08-17
Materia: Marketing
Pagini: 110
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Filip_Di
Lucrare de licenta despre Strategiile si politicile de marketing
Agentia a luat nastere in primavara anului 1992, avand ca obiect general organizarea calatoriilor in scopuri de afaceri. Datorita contractelor incheiate cu parteneri straini si autohtoni, doi ani mai tarziu agentia devine societate mixta romano - americana. Este prima de pe piata interna care creaza produsul turistic "misiuni economice", produs ce se vinde foarte bine, timp de doi ani agentia detinand monopolul . prima misiune economica a fost organizata in Africa de Sud pentru Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Din punct de vedere al bazei tehnico - materiale, dezvoltarea agentiei se face treptat, sediul de inceput, aflandu-se intr-o garsoniera pe strada Batistei, unde lucrau toti ce patru angajati.Datorita flerului si oamenilor instruiti de care a dispus, dar si de climatului legislativ , agentia este scutita timp de sase ani de plata impozitului pe profit, prin trecerea activitatii prin patru societati.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Strategiile si politicile de marketing

Lucrare de licenta despre Strategiile si politicile de marketing
Cuprins

Introducere.............3

Capitolul I Prezentarea generala a agentiei "Marshal Turism"........5

Capitolul II Elemente teoretico - metodologice privind strategia si politicile de marketing...........28

Capitolul III Strategia si politicile de marketing in cadrul agentiei "Marshal Turism"..............47

Capitolul IV Concluzii si propuneri privind activitatea de marketing desfasurata in cadrul agentiei "Marshal Turism".........83

Anexe.............88

Concluzii generale.............108

Bibliografie..................109

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Strategiile si politicile de marketing". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.