Strategiile si politicile de selectie si recrutare a personalului

Trimisa la data: 2010-06-06
Materia: Resurse Umane
Pagini: 103
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ionela_D
Lucrare de licenta despre Strategiile si politicile de selectie si recrutare a personalului
Recrutarea si selectia resurselor umane reprezinta procesul activ, de punere in practica, al asigurarii cu personal . Selectia personalului urmeaza recrutarii de personal si se realizeaza in urma evaluarii unui numar suficient de mare de candidati . Prin urmare, recrutarea este primul pas in procesul de asigurare cu personal, precum si primul pas in procesul de selectie al acestora.

Cele mai bune metode de selectie pot fi limitate de gradul de selectie al procesului de recrutare.Numerosi specialisti au demonstrat ca multi candidati calificati sau competitivi nu pot fi selectati daca nu sunt identificati si atrasi prin procesul de recrutare.Recrutarea resurselor umane are in vedere analiza postului deoarece rezultatele de baza ale ac. activ (descrierile postului) sunt esentiale in procesele de recrutare a personalului, deoarece persoanele care recruteaza trebuie sa detina informatii necesare referitoare la caracteristile postului cat si la calitatile viitorului detinator al acestuia.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Strategiile si politicile de selectie si recrutare a personalului

Cuprins


I.Recrutarea si selectia resurselor umane........3

II.Prezentarea societatii.......29

III.Activitatea economica a societatii.......38

IV.Recrutarea si selectia personalului la firma........68

V.Incadrarea unui angajat.........94

VI. Recrutarea si selectia personalului la societatea comerciala
1 st KLASS INTERNATIONAL COM S.R.L..........98

VII.Concluzii.........101

Bibliografie.........103
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Strategiile si politicile de selectie si recrutare a personalului". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.