Structura organizatorica a SC Star Foods EM SRL

Trimisa la data: 2015-01-20
Materia: Management
Pagini: 53
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: danyela_oprea
Lucrarea de disertatie despre Structura organizatorica a SC Star Foods EM SRL
Organizarea este partea procesului de management care implica stabilirea unei structuri reglementate a rolurilor pe care oamenii unei firme trebuie sa le duca la indeplinire. Structura este reglementata in sensul ca toate sarcinile necesare realizarii scopurilor sunt repartizate (atribuite), iar atribuirea se spera ca s-a facut oamenilor care le pot duce la indeplinire cel mai bine.Scopul unei structuri organizatorice este de a ajuta la crearea unui cadru pentru performanta umana.

Structura organizatorica este un instrument de management si nu un scop in sine. Cu toate ca structura trebuie definita pentru a acoperi sarcinile de realizat, rolurile astfel stabilite trebuie concepute, de asemenea, in lumina capacitatilor si motivatiilor oamenilor disponibili. A concepe o structura organizatorica eficace nu este o activitate manageriala simpla. Pentru a face ca structurile organizatorice sa corespunda situatiilor concrete sunt de rezolvat multe probleme, incluzand atat definirea genurilor de posturi ce trebuie acoperite, cat si gasirea oamenilor care sa faca acest lucru.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Structura organizatorica a SC Star Foods EM SRL

Cuprins

Introducere.................................. 3

Capitolul I. Conceptul de structura organizatorica.................5
1.1. Elementele structurii organizatorice...........................6
1.2. Tipuri de structuri organizatorice...........................13
1.2.1. Structura ierarhica.................................14
1.2.2. Structura functionala................................16
1.2.3. Structura mixta..........................................18

Capitolul II. Organizarea procesuala.......................20
2.1. Functia de previziune.......................................23
2.2. Functia de organizare......................................33
2.3. Functia de coordonare......................................35
2.4. Functia de antrenare......................................38
2.5. Functia de control-evaluator..................................40

Capitolul III. Studiu de caz - Structura organizatorica a S.C. STAR FOODS E.M. S.R.L...................48

Capitolul IV. Concluzii si propuneri.............................50

Bibliografie.............................52

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Structura organizatorica a SC Star Foods EM SRL". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.