Structura organizatorica a unei statiuni balneoclimaterice si turismul in cadrul acesteia

Trimisa la data: 2010-10-16
Materia: Turism
Pagini: 61
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: George_T
Lucrare de licenta despre Structura organizatorica a unei statiuni balneoclimaterice si turismul in cadrul acesteia
Turismul se manifesta ca un fenomen cu implicatii ample in existenta umana prin efectele sale directe si pozitive asupra sectoarelor sociale, economice, culturale si educative ale societatii. In acelasi timp, el permite o mai buna cunoastere reciproca si o apropiere intre popoare, determinand intarirea relatiilor de cooperare internationala.

De altfel, Organizatia Mondiala a Turismului, cea mai importanta grupare turistica internationala, are inscris printre obiectivele fundamentale, rolul turismului la cresterea economica, la intelegerea internationala, la pace, la prosperitate precum si la respectul universal si aplicarea drepturilor si libertatilor umane fundamentale, fara deosebire de rasa, sex, limba sau religie.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Structura organizatorica a unei statiuni balneoclimaterice si turismul in cadrul acesteia

Cuprins

I. Turismul.........3

II. Turismul balnear...............13

III. SC Moneasa SA............21

IV. Agentia de turism.........52

V. Concluzii si propuneri........57

Bibliografie...........61
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Structura organizatorica a unei statiuni balneoclimaterice si turismul in cadrul acesteia". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.