Structura patrimoniala si echilibrul financiar in cadrul unei societati comerciale

Trimisa la data: 2010-06-21
Materia: Economie
Pagini: 79
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dana_M
Lucrare de licenta despre Structura patrimoniala si echilibrul financiar in cadrul unei societati comerciale
In prezent,in Romania o serie de societati comerciale se supun Ordinului 94,publicat in M.O. in data de 20.02.2001," Ordin pentru aprobarea Reglementarilor contabile armonizate cu Directiva a IV-a a Comunitatii Economice Europene si cu Standardele Internationale de Contabilitate".In acest ordin s-a stabilit "Cadrul general de intocmire a situatiilor financiare",cadru ce a fost elaborat de Comitetul pentru Standarde Internationale de Contabilitate.

Acest cadru se aplica tuturor societatilor comerciale cotate la Bursa de Valori Bucuresti,unor regii autonome,companii si societati nationale,altor intreprinderi de interes national,etc,impreuna cu reglementarile Legii Contabilitatii nr. 82/1991.Societatile comerciale ce nu se incadreaza in criteriile de marime indicate vor aplica reglementarile din Ordinul 94/2001 numai dupa aprobarea prealabila din partea Ministerului Finantelor Publice pe baza solicitarii adesate Directiei de reglementari contabile.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Structura patrimoniala si echilibrul financiar in cadrul unei societati comerciale

Cuprins


I. Cadrul general de intocmire a situatiilor financiare............3

II. Prezentarea SC Fimplast Impex SRL Ploiesti........10

III. Analiza structurii patrimoniale si a echilibrului financiar al SC Fimplast Impex SRL..........20

IV. Analiza rentabilitatii economice si financiare a SC Fimplast Impex SRL Ploiesti..........57

V. Concluzii si propuneri............69

Bibliografie...........78Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Structura patrimoniala si echilibrul financiar in cadrul unei societati comerciale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.