Structura procesului decizional modelul fiscal si impozitele

Trimisa la data: 2010-11-06
Materia: Economie
Pagini: 190
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexei_I
Lucrare de licenta despre Structura procesului decizional, modelul fiscal si impozitele
Controlul jurisdictional este efectuat de un organism specializat, denumit Camera sau Curte de Conturi care are ca principala sarcina controlul complet al execuliei bugetului. In acest sens se pronunta asupra Iegalitatii actelor justificative si da anual descarcarea de gestiune pentru conturile contabile, atunci and acestea sunt gasite in ordine. Neregulile constatate se prezinta prin rapoarte sefului statului si Parlamentului.

Controlul administrativ se refera, pe de o parte, la controlul exercitat de organele specializate ale Ministerului Finantelor, iar pe de alta parte, la controlul ierarhic exercitat de catre ordonatorii principali de credite asupra modului cum sunt consumate creditele bugetare de catre subordonatii acestora.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Structura procesului decizional modelul fiscal si impozitele

Cuprins

I.Managementul - concepte definitorii.............3

II. Decizia de management.............12

III.Bazele contabilitatii.............36

IV. Caracteristicile calitative.......39

V. Situatiile financiare anuale ale intreprinderii...........41

VI. Finante publice. Sistemul bugetar............51

VII. Sistemul fiscal............64

VIII.Notiuni generale privind impozitele si taxele............69

IX. Impozite directe............86

X. Impozitele indirecte..........95

XI.Moneda.............104

XII.Dobanda..........127

XIII. GFI. Analiza echilibrului financiar...........135

XIV. Contabilitatea financiara............165

XV. Caracteristici ale stocurilor conform IAS2...........171

XVI. Contabilitate de gestiune.............182

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Structura procesului decizional modelul fiscal si impozitele". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.