Structura si functionalitatea controlului fiscal

Trimisa la data: 2009-12-06 Materia: Finante-Banci Pagini: 42 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Mihaela_Ma
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Structura si functionalitatea controlului fiscal
Membrilor Curtii de Conturi, judecatorilor financiari si procurorilor financiari le este interzis de lege: sa faca parte din partidele politice sau sa desfasoare activitati publice cu caracter politic; sa exercite, direct sau prin persoane interpuse, activitati de comert; sa participe la administrarea sau conducerea unor activitati comerciale sau civile, sa fie experti sau arbitrii desemnati de parti intr-un arbitraj. Functiile de consilier de conturi, de judecator financiar si de procuror financiar sunt incompatibile cu orice alta functie publica sau privata, cu exceptia functiilor didactice din invatamantul superior.

Si procurorii financiari sunt obligatii de lege: sa-si indeplineasca functia incredintata cu impartialitate si in respectul Constitutiei; sa comunice in scris presedintelui Curtii orice situatie care ar putea atrage incompatibilitatea cu mandatul pe care il exercita; sa nu permita folosirea functiilor pe care le indeplinesc in scop de reclama comerciala sau propaganda de orice fel; si sa se abtina de la orice activitate sau manifestare contrara independentei si demnitatii functiei lor. Incalcarea grava de catre financiari a uneia din aceste obligatii atrage revocarea din functie, care se face de Presedintele Romaniei la propunerea plenului Curtii de Conturi.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Structura si functionalitatea controlului fiscal

Lucrare de licenta despre Structura si functionalitatea controlului fiscal
Cuprins

Capitolul I. Curtea de conturi....................................3

Capitolul II. Organizarea, controlul fiscal in cadrul impozitelor directe suportate de agentii economici...........................10
2.1 Organizarea controlului impozitului pe profit......................10
2.2 Organizarea controlului impozitului pe salarii.....................20

Capitolul III. Organziarea si controlul impozitelor indirecte..................................32
3.1 Organizarea si controlul accizelor, obiective de control contravwentii si sanctiuni.....................................32

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Structura si functionalitatea controlului fiscal". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.