Structura sistemului financiar

Trimisa la data: 2010-03-10
Materia: Finante-Banci
Pagini: 124
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Zinel_P
Lucrare de licenta despre Structura sistemului financiar
Una dintre cele mai mari diferente care exista intre sistemul P si sistemul B este modul in care informatia este produsa si utilizata. Intr-o lume de tip Arrow-Debreu (cu piete perfecte si informatie completa, deci fara incertitudine), intermediarii financiari de tipul bancilor nu si-ar justifica in nici un fel prezenta. Insa in prezenta hazardului moral si selectiei adverse (probleme inevitabile in lumea reala, cauzate de asimetria de informatii si de incertitudine) existenta intermediarilor financiari devine strict necesara, pentru ca acestia permit rezolvarea problemelor de asimetrie de informatii intre participantii la contractele financiare.

In lumea reala, paradigma lui Modigliani-Miller (structura financiara a firmei nu are nici o influenta asupra deciziilor reale, adica asupra volumului investitiei si al productiei) isi pierde orice pertinenta.Contractele financiare si implicit institutiile financiare pot fi explicate in consecinta ca mecanisme si respectiv organisme aparute de o maniera endogena pentru tratarea eficienta a problemelor de asimetrie de informatii.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Structura sistemului financiar

Cuprins

Capitolul I Studii cu privire la corelatia dintre structura sistemului financiar si cresterea economica..........2

Capitolul II Piata de capital si dezvoltarea economica: relatie directa sau cauzalitate inversa.........32

Capitolul III Pietele de capital in economiile emergente si in tranzitie.........66

Capitolul IV Piata de capital din Romania......94

Bibliografie.........122

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Structura sistemului financiar". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.