Studiu SWOT - Concurenta puternica a companiei Pepsi

Trimisa la data: 2010-04-21
Materia: Stiinte Politice
Pagini: 43
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ionela_S
Lucrare de licenta despre Studiu SWOT. Concurenta puternica a companiei Pepsi
In urma celor doua razboaie mondiale au murit foarte multi oameni, in special tineri. Urmarile afecteaza si populatia actuala a globului si, implicit, industria bauturilor racoritoare ai carei consumatori principali sunt tinerii. De 15 ani incoace, luptand pe o piata in general stagnanta a bauturilor tip cola, Coke pierdea sistematic din cota in favoarea lui Pepsi. Imaginile create de cei doi concurenti erau ca Pepsi e tanara, iar Coke e batrana.

Astfel s-a gandit o intinerire a bauturii: ea a fost botezata New Coke si i s-a adaugat mai mult zahar pentru a-i atrage pe cei tineri. Pe 23 aprilie 1985, Coca-Cola si-a scos de pe piata marca si a dezvelit natiunii New Coke. Ideea ca bautura era simtita ca batrana era considerata mai putin importanta decat atasamentul americanilor si loialitatea fata de produs. Acest pas inapoi a convins conducerea Coca-Cola ca bautura nu era apreciata doar de cei tineri, ci si de oamenii maturi.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Studiu SWOT - Concurenta puternica a companiei Pepsi

Cuprins

1.Social............3

2.Tehnologic.......9
3.Economic.........11
4.Ecologic.........18
5.Politic..........20

1.Strenghts........23
2. Oportunities....29
3. Threats.........32

Bibliografie........43


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiu SWOT - Concurenta puternica a companiei Pepsi". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.