Studiu clinic privind artrita reumatoida juvenila

Trimisa la data: 2010-04-26
Materia: Medicina
Pagini: 101
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ileana_S
Lucrare de licenta despre Studiu clinic privind artrita reumatoida juvenila
De cele mai multe ori copii prezinta hipotrofii musculare, astfel fiind necesara efectuarea de exerciti pentru cresterea fortei si rezistentei. Acestea sunt exercitii izometrice (statice) si zotonice (dinamice)
aśsExercitiile izometrice se realizeaza prin punerea in contractie a unui muschi, pentru o anumita perioada, fara modificarea lungimii lui. Pentru a reliza cresterea fortei musculare, contractia trebuie sa dezvolte minim 35 % din tensiunea musculara maxima, iar pentru hipertrofie 60-70% din forta maxima de contractie.

aśs Exercitiile izotonice cu rezistenta sunt contractii realizate cu deplasarea segmentelor impotriva unei rezistente.Ele se diferentiaza de mobilizarile simple, pasive sau autopasive, prin faptul ca acceste exercitii dinamice cu rezistenta cresc forta muscularasi nu doar intind pasiv structurile periarticulare intretinand mobilitatea articulara cum e in cazul celorlalte.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul pl─âtitor de venituri ├«mputernice┼čte pe Administratorul Site-ului s─â calculeze, s─â re┼úin─â ┼či s─â vireze la bugetul de stat, ├«n numele ┼či pe seama sa, taxele, impozitele ┼či contribu┼úiile sociale datorate ├«n leg─âtur─â cu veniturile din proprietate intelectual─â realizate de utilizatorul cedent, ├«n conformitate cu dispozi┼úiile legale ├«n materie ├«n vigoare.

Lucrare de licenta despre Studiu clinic privind artrita reumatoida juvenila

Cuprins

1.Introducere........2

2.Partea generala........3
2.1Definirie si clasificare.......3
2.2 Etiopatogenie........7
2.3 Histopatologie.......9
2.4 Manifestari clinice...........12
2.5 Examene de laborator..........15
2.6 Diagnostic clinic si imagistic.......17
2.7 Clasificare..........21
2.8 Forme clinice........23
I. ARJ sistemica.........23
II.ARJ poliarticulara......28
III. ARJ oligoarticulara........32
2.9 Diagnosticul ARJ..........34
2.10 Tratament............36

3.Partea speciala........59
1. Introducere...........59
2.Material si metode de lucru........61
3.Cazuistica.........94
4.Concluzii..........98

Bibliografie.........100

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiu clinic privind artrita reumatoida juvenila". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.