Studiu de analiza a pietei tinta si a mediului concurential la o societate comerciala

Trimisa la data: 2010-08-07
Materia: Economie
Pagini: 106
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gina_Ro
Lucrare de licenta despre Studiu de analiza a pietei tinta si a mediului concurential la o societate comerciala
Actiunea combinata a ansamblului acestor factori, determina la un moment dat volumul consumului unui produs sau grup de produse, precum si repartitia acestui produs intre diferitele marci ale produsului.Dupa unii autori, piata ar putea fi definita ca un ansamblu economic de activitati, locul unde se intalneste cererea cu oferta, cumparatorii cu vanzatorii. Pe piata isi gaseste expresie toalitatea actelor de vanzare-cumparare si relatiile care se formeaza intre cei care schimba bunuri, servicii sau valori.

Pietele nu mai reprezinta un simplu spatiu geografic si locuri bine determinate in care era necesara intalnirea fizica a vanzatorului si a cumparatorului. Ele sunt retele complexe de intalnire a cererii cu oferta prin intermediiul actelor scrise si a mijloacelor de comunicatie.
In economie, piata este inteleasa ca fiind reteaua relatiilor care se formeaza intre cei car schimba si care sunt in comunicatie stransa prin orice mijloc.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Studiu de analiza a pietei tinta si a mediului concurential la o societate comerciala

Cuprins

Capitolul I Piata - componenta a mediului firmei.........3

Capitolul II Procesul de marketing al firmei.........18

Capitolul III Prezentarea generala a S. C. Spumotim S. A........44

Capitolul IV Aplicatie practica privind cercetarea si analiza pietei tinta si a mediului concurential a SC Spumotim SA pentru produsul spuma poliuretanica flexibila...........70

Anexe ...........98

Bibliografie ........105

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiu de analiza a pietei tinta si a mediului concurential la o societate comerciala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.