Studiu de caz - prezentarea unei banci

Trimisa la data: 2009-09-15 Materia: Finante-Banci Pagini: 78 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Luminita_D
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Studiu de caz - prezentarea unei banci
Persoanele fizice sau juridice din tara pot cumpara actiuni in lei si/sau valuta. Persoanele fizice sau juridice din strainatate pot cumpara actiuni numai in valutele agreate de BANCA la cursul de la data efectuarii operatiunii. Hotararea adunarii pentru marirea capitalului se va puAZblica in Monitorul Oficial, acordandu-se pentru exercitiul dreptului de preferinta un termen de cel putin o luna, cu incepere din ziua publicarii. Hotararea adunarii privind marirea capitalului are efect numai in masura in care a fost adusa la indeplinire in termen de un an de la data sa. Reducerea capitalului social va putea fi facuta numai dupa trecerea a doua luni din ziua in care hotararea a fost publicata in Monitorul Oficial.

Orice creditor al Bancii, anterior hotararii va putea face opozitie la instanta, in termenul aratat la aliniatul 1. Opozitia suspenda executarea hotararii, pana la retragerea sau respingerea ei, printr-o sentinta definitiva a instantei. Cand BANCA a emis obligatiuni, nu se va putea proceda la reducerea capitalului prin restituiri facute actionarilor din sumele rambursate in contul actiunilor, decat in proportie egala cu valoarea operatiunilor rambursate. Pentru desfasurarea activitatii sale, BANCA consAZtituie fondul de rezerva, fondul de risc, fondul de dezvoltare, precum si alte fonduri.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Studiu de caz - prezentarea unei banci

Cuprins

Introducere.....................................3

Capitolul I. Banca Romana pentru Dezvoltare S.A......................................6
I.1 Prezentarea Bancii Romane pentru Dezvoltare S.A......................................6
I.2 Servicii bancare la domiciliu.....................................22
I.3 Platile prin virament.....................................23
I.4 Ordinul de plata.....................................27

Capitolul II. Tehnici criptografice. Semnatura digitala.....................................30
II.1 Tehnici criptografice.....................................30
II.2 Conceputl de semnatura digitala.....................................35
II.3 Principii de functionare a aplicatiilor realizate pe baza modelului client-server.....................................41
II.4 Modelul general defunctionare a unei aplicatii de home banking bazata pe arhitectura cleint-server..................................47

Capitolul III. Pachetul de aplicatii home-banking.....................................52
III.1 Consideratii generale privind pachetul de aplicatii home-banking.....................................52
III.2 Proiectarea tabelelor utilizate de aplicatia home banking server.....................................55
III.3 Proiectarea procedurilor.....................................60
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiu de caz - prezentarea unei banci". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.