Studiu de caz - prezentarea unei banci

Trimisa la data: 2009-09-15
Materia: Finante-Banci
Pagini: 78
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Luminita_D
Lucrare de licenta despre Studiu de caz - prezentarea unei banci
Persoanele fizice sau juridice din tara pot cumpara actiuni in lei si/sau valuta. Persoanele fizice sau juridice din strainatate pot cumpara actiuni numai in valutele agreate de BANCA la cursul de la data efectuarii operatiunii. Hotararea adunarii pentru marirea capitalului se va puAZblica in Monitorul Oficial, acordandu-se pentru exercitiul dreptului de preferinta un termen de cel putin o luna, cu incepere din ziua publicarii. Hotararea adunarii privind marirea capitalului are efect numai in masura in care a fost adusa la indeplinire in termen de un an de la data sa. Reducerea capitalului social va putea fi facuta numai dupa trecerea a doua luni din ziua in care hotararea a fost publicata in Monitorul Oficial.

Orice creditor al Bancii, anterior hotararii va putea face opozitie la instanta, in termenul aratat la aliniatul 1. Opozitia suspenda executarea hotararii, pana la retragerea sau respingerea ei, printr-o sentinta definitiva a instantei. Cand BANCA a emis obligatiuni, nu se va putea proceda la reducerea capitalului prin restituiri facute actionarilor din sumele rambursate in contul actiunilor, decat in proportie egala cu valoarea operatiunilor rambursate. Pentru desfasurarea activitatii sale, BANCA consAZtituie fondul de rezerva, fondul de risc, fondul de dezvoltare, precum si alte fonduri.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Studiu de caz - prezentarea unei banci

Cuprins

Introducere.....................................3

Capitolul I. Banca Romana pentru Dezvoltare S.A......................................6
I.1 Prezentarea Bancii Romane pentru Dezvoltare S.A......................................6
I.2 Servicii bancare la domiciliu.....................................22
I.3 Platile prin virament.....................................23
I.4 Ordinul de plata.....................................27

Capitolul II. Tehnici criptografice. Semnatura digitala.....................................30
II.1 Tehnici criptografice.....................................30
II.2 Conceputl de semnatura digitala.....................................35
II.3 Principii de functionare a aplicatiilor realizate pe baza modelului client-server.....................................41
II.4 Modelul general defunctionare a unei aplicatii de home banking bazata pe arhitectura cleint-server..................................47

Capitolul III. Pachetul de aplicatii home-banking.....................................52
III.1 Consideratii generale privind pachetul de aplicatii home-banking.....................................52
III.2 Proiectarea tabelelor utilizate de aplicatia home banking server.....................................55
III.3 Proiectarea procedurilor.....................................60

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiu de caz - prezentarea unei banci". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.