Studiu de caz SC Agrana Romania SA Buzau

Trimisa la data: 2010-03-23 Materia: Economie Pagini: 77 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Bogdan_G
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Studiu de caz SC Agrana Romania SA Buzau
Societatea S.C. AGRANA ROMANIA S.A. Buzau este, alaturi de societatile Beta S.A. Tandarei si Danubiana S.A. Roman, parte componenta a firmei Agrana Holding&Trading Company SRL Bucuresti. S.C. AGRANA ROMANIA S.A. a luat fiinta in 1967 cu denumirea de "Fabrica de Zahar" Buzau sub indrumarea si controlul Ministerului Industriei Alimentare, avand ca obiect de activitate fabricarea zaharului din sfecla de zahar, cu o capacitate de prelucrare de 3000 tone sfecla in 24 ore.

Utilajele au fost achizitionate o parte din tara, o parte din Germania, utilaje produse in anii 1960-1962. Cu o capacitate de prelucrare de sfecla de 3000 de tone sfecla de zahar pe zi, fabrica are in prezent 720 de angajati, fiind una dintre cele 33 de fabrici de zahar care au existat in Romania la nivelul anilor 1989-1990, din care in prezent 8 mai sunt operationale.Incepand cu anul 1999 S.C. AGRANA ROMANIA S.A. Buzau a renuntat la prelucrarea sfeclei de zahar in favoarea procesarii zaharului brut importat. Zaharul brut a fost cumparat de la doi furnizori externi: HOTTLET-BELGIA si CARGILL-U.S.A. De asemenea, trebuie precizat ca, in afara de zahar, fabrica mai produce unele produse zaharoase, cum ar fi serbetul, rahatul, zaharul pudra si produse specifice centralei electrotermice - energie termica si electrica.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Studiu de caz SC Agrana Romania SA Buzau

Cuprins

Introducere...........3

Capitolul I.Activitatea de productie, comercializare si financiara a firmei S.C Agrana Romania S.A Buzau.........5

Capitolul II.Analiza si descrierea sistemului contabil din romania standarde si reglementari........24

Capitolul III.Situatiile financiare anuale in contextul armonizarii internationale..........38

Capitolul IV.Studiu de caz privind analiza economico-financiara pe baza bilantului la S.C. Agrana Romania S.A. Buzau.........61

Consideratii finale..........76

Bibliografie selectiva .........78
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiu de caz SC Agrana Romania SA Buzau". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.