Studiu de caz al unei campanii de relatii publice

Trimisa la data: 2009-06-19
Materia: Relatii Publice
Pagini: 84
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Rodica_B
Lucrare de licenta despre Studiu de caz al unei campanii de relatii publice
Cercetarea este esentiala pentru fiecare etapa a activitatilor de relatii publice, de la planificarea si stabilirea obiectivelor, pana la identificarea si ierarhizarea publicurilor si evaluarea rezultatelor in functie de scopurile planificarii si actiunilor viitoare.Editia din 1994 a Public Relations Journal a identificat sase moduri de utilizare a cercetarilor: (1) pentru a formula strategii; (2) pentru a masura succesul; (3) pentru a testa mesajele; (4) pentru a identifica marimea competitiei; (5) pentru a obtine publicitate; (6) pentru a modifica opiniile.

Informatiile din cercetare sunt utile in special in etapa de initiere a eforturilor de relatii publice. Un relationist interesat in a inlatura unele programe diferite in scopul de a aduce scopurile si telurile organizatiei in atentia publicului va incepe prin a examina toate informatiile din cercetarile deja disponibile, care sa indice cum vad diferitele publicuri organizatia sau alte organizatii similare.
Utilizarea de cercetari il ajuta pe specialistul de relatii publice sa anticipeze problemele, sa evalueze programele care sunt in desfasurare.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Studiu de caz al unei campanii de relatii publice

Cuprins

Capitolul I. Relatiile publice.......................................3
1.1 Relatiile publice - definire, rol, continut.....................................................3
1.2 Delimitarea de alte domenii....................................11
1.3 Procesul de relatii publice....................................15
1.4 Tehnici de relatii publice....................................32
1.5 Gestionarea problemelor si a situatiilor de criza................................................38

Capitolul II. Studiu de caz - Campania de relatii publice
"Elpreco construieste pentur viitor"...............................44
2.1 Prezentarea generala a societatii comerciale "Elpreco" S.A.........................................................44
2.2 Campania de relatii publice "Elpreco construieste pentru viitor"............................................47

Concluzii.................................................79

Bibliografie...................................................82

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiu de caz al unei campanii de relatii publice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.