Studiu de caz asupra bolii Hodgkin

Trimisa la data: 2010-09-22
Materia: Medicina
Pagini: 58
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ioana_O
Lucrare de licenta despre Studiu de caz asupra bolii Hodgkin
Macroscopic, BH disemineaza pe cale contigua din grupele ganglionare, de la un ganglion la altul. Metastazele la distanta de tip "skip metastasis" sunt rare.Afectarea ganglionilor survine in asociatie cu interesarea splinei care la randul sau este urmata de afectarea hepatica sau medulara sau a ambelor.

Subtipul histologic, scleroza nodulara, manifesta tendinta cea mai creescuta de diseminare prin contiguitate in timp ce diseminarea necontigua poate fi de doua ori mai frecventa in subtipul cu celularitate mixta si cu depletie limfocitara.Microscopic, diagnosticul de BH este bazat pe recunoasterea celulelor gigante de tip Sternberg-Reed incorporate de celulele inflamatorii compuse din: limfocite, histiocite, granulocite, eozinofile, plasmocite si fibroblaste.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Studiu de caz asupra bolii Hodgkin

Cuprins


I. Boala hodgkin........3

II. Limfoame maligne non-hodgkiniene.......28

III. Manifestari cardiace in limfoamele maligne..........42

IV. Partea personala.............54Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiu de caz asupra bolii Hodgkin". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.