Studiu de caz asupra marketingului laptelui

Trimisa la data: 2009-04-18
Materia: Marketing
Pagini: 88
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: AlexandraSava
Lucrare de licenta despre Studiu de caz asupra marketingului laptelui
Importanta economica a cresterii bovinelor rezulta din volumul, diversitatea si valoarea productiilor pe care le furnizeaza aceasta specie si din faptul ca se afla in legatura cu mediul si valorifica eficient resursele vegetale care nu sunt utilizate de om. Astfel, bovinele intra in competitie mai redusa cu omul, iar pamantul este transformat, cultivat cu furaje valoroase.

Bovinele furnizeaza materia prima necesara industriei laptelui, Precum si industriei carnii, pentru realizarea produselor lactate si carnate. Dar, alaturi de carne, in alimentatie se foloseste si "cel de-al cincilea sfert" (ficat, creier, inima, splina, plamanii, limba etc.) ca si seul alimentar. In plus, se foloseste sangele, atat ca atare pentru unele preparate de carne, cat si sub forma de plasma uscata, hemoglobina si albumina alimentara.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Studiu de caz asupra marketingului laptelui

Lucrare de licenta despre Studiu de caz asupra marketingului laptelui
Cuprins

Introducere.................3

Capitolul I Necesitatea activitatii de marketing in
Producerea si comercializarea laptelui si produselor din lapte.............4

Capitolul II Laptele romanesc in uniunea europeana..................21

Capitolul III Filiera de piata a laptelui si derivatelor Lactate la SC Ema gab SRL..............45

Capitolul IV Analiza eficientei economice in cresterea
Taurinelor pentru lapte la SC Ema gab SRL -in dinamica pe perioada 2004-2006...................75

Bibliografie................88

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Studiu de caz asupra marketingului laptelui". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.